Annoncørbetalt indhold

Neglebrand gør markedet indenfor gelenegle mere sikkert

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Gennem mange år har markedet indenfor skønhedsindustrien været under forandring med et øget fokus på at mindske brugen af skadelige ingredienser i beauty produkter. Danske Neglefeber er opsat på at tilbyde markedet noget mere i form af et nyt koncept.

Længe har man gennem adskillige medier forsøgt at oplyse forbrugerne om indholdet af hormonforstyrrende stoffer og kemi i skønhedsprodukter, for at udbrede videnen om de mulige konsekvenser ved brugen heraf, og forskningen er fortsat igang.

Annonce

Men gradvist er der sket en positiv udvikling indenfor forbrugernes bevidsthed i forbindelse med valget af kosmetik, kropspleje etc. dog er den endelige løsning endnu ikke fundet og mere viden søges fortsat.

Mistænkte parabener og stoffer

Flere og flere danskere oplever problemer i forhold til fertilitets vanskeligheder og barnløshed er blevet et udbredt fænomen i danmark, hvor der hele tiden forskes i en mulig sammenhæng mellem hormonforstyrrende stoffer og udfordringer med fertilitet.

Uanset hvordan vi bærer os ad, omgiver vi os dagligt med hormonforstyrrende stoffer i mange forskellige sammenhænge. De kan findes i mange af de produkter vi bruger, tager på eller smører os ind i forbindelse med vores rutiner og derfor kan det godt betale sig at have øget fokus på, hvilke stoffer og kemi den enkelte egentlig påfører sig og hvilken sundhedsmæssig betydning det kan have på sigt.

Gennem tiden har der vist sig en tenderende sammenhæng mellem hormonforstyrrende stoffer og parabener i forhold til vanskeligheder med fertilitet, og derfor søger eksperter til stadighed mere viden indenfor området, mens de ramte prøver sig frem ved at tillære sig gode vaner og bevidste valg bla. i forhold til indhold i produkter.


Mange mistænkte parabener er endnu tilladt på EUs liste over mulige ingredienser i produkter, og derfor kan det stadig give mening at være opmærksom ved køb og brug af produkter, hvor parabenerne optræder i.

Dertil kan det også have en betydning, hvor ofte det pågældende produkt med parabener bruges, og i hvor store mængder. Kommer hormonforstyrrende stoffer i direkte kontakt med kroppen, vil det kunne påvirke hormonsystemet på en uheldig måde, og derfor have en væsentlig betydning for de, som allerede oplever ubalance eller vanskeligheder som barnløshed.


Heldigvis har tendensen dog fået så stor opmærksomhed, at flere og flere, både forbrugere og producenter, er begyndt at efterspørge og tilbyde nye og forbedrede produkter uden den mistænkte kemi i.

Bevidstheden hos den enkelte er ændret, og dette har medført et øget fokus på sundere alternativer på markedet, hvilket desuden har gjort plads til også nye spillere indenfor beauty- feltet. De senere år har betydet flere nytilkomne alternativer til markedet af beauty- og kosmetikprodukter og disse helt uden brug af mistænkt ingredienser eller anden skadelig kemi. Danskerne er langsomt men sikkert blevet mere bevidste forbrugere. Når der købes ind af cremer, shampoo og lign. til hjemmets skønhedsrutiner, efterspørges nu langt mere naturlige løsninger og produkter, som alternativer til de paraben- holdige.


Der er da stadig plads til forbedring, og det var netop, hvad det danske negleforhandler, Neglefeber, opdagede få år tilbage. Neglefebers ejere blev bevidste om indholdet af skadelige stoffer i forbindelse med beauty produkter som sæber, cremer, shampoo og også negleprodukter. Og da ejerne mente, at der burde være mulighed for et renere alternativ til de eksisterende gel- produkter indenfor negle industrien, tog de sagen i egen hånd.

Neglefeber ønskede at gøre op med kemien og sikre deres kunders sundhed og sikkerhed under brugen af produkterne, og således blev konceptet 21 FREE gjort til virkelighed.

Siden start har webshoppen haft en støt voksende følgerskare og mange tilfreds kunder. Ejerne bag webshoppen fik i takt med virksomhedens vækst mod på at tilbyde det produkt, de mente markedet manglede, og dette ledte til en længere rejse med udvikling og produktion.


Kunderne til webshoppens produkter skulle kunne anvende produkter med vished om, at de ikke gik på kompromis med egen sundhed eller sikkerhed. Og dette har krævet stort engagement og høje krav til produktionen fra alle involverede parter førend Neglefeber har kunnet tilbyde sine kunder den nye kollektion i webshoppen.

Produktionen er dermed sikret at leve op til alle sikkerhedskrav og lovgivning indenfor feltet og produkter lever ligeså op til den forventede høje kvalitet.

Omsider kan Neglefeber stolt præsentere deres koncept med 21FREE gel- produkter på webshoppen og kunderne kan trygt handle negleprodukter uden at bekymre sig om unødig kemi. The Gel Collection er navnet på 21FREEs gel produkter, som alle er uden HEMA, Di-HEMA, MEHQ, parabener, formaldehyd, toluen, kamfer og sulfater.

Produkterne er udviklet til at være så skånsomme som muligt, for at beskytte den naturlige negl. De er desuden tilført mineraler for også at styrke neglen og sørge for holdbarhed. Og gel- produkterne er også gjort lette at aftage ved at være opløselige med acetone, så filning ovenpå neglen helt undgås.

Kunderne skal kunne føle sig trygge

Da Neglefeber har valgt at tage kampen op imod brugen af unødig kemi, vil målet om at kunne tilbyde deres kunder et trygt marked af negleprodukter fortsat betyde flere produkter i sortimentet under 21FREE konceptet, kendetegnet ved et højt kvalitetsniveau og sikkerhed ved anvendelse.


Forbrugeren skal med komplet ro i sindet kunne benytte sig af samtlige produkter til at udføre neglekunst uden nogensinde at være i tvivl om indholdet i flaskerne. Og udviklingen af flere tilkomne produkter er løbende igang, hvilket kan betyde flere rene alternativer, hvorfor der er god grund til at holde sig opdateret på The Gel Collection og markedets udvikling, hvis man ønsker at styre uden om de nuværende mærker.

Siden der konstant forskes i forskellige mistænkte parabener, hormonforstyrrende stoffer og deres indvirken på sundhed og følgerne heraf, er det muligt som forbruger at søge rigtig meget viden herom. Utallige fagblade og skribenter har belyst de kemiske reaktioner, som stofferne kan medføre i kroppen, og derfor kan den enkelte i mellemtiden let lære mere om de enkelte parabener, hvis der opleves allergener eller lign. ved brug.

Det betyder altså, at fremtiden for beauty- industrien ser lovende ud i forhold til at mindske brugen af mistænkte ingredienser, og at både producenter og forbrugere tager udfordringen op.

Neglefeber er gået forrest i forsøget herpå, og det bliver spændende at se, hvordan virksomheden vil udvikle sig fremover.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.