Annonce
Landbrug og fødevarer

Fremtidens fødevarer har Havsmag: Skal finde forretningen i tangskoven af idéer

Det er ikke nok for iværksætter Jens Helt at stå hjemme i sit eget køkken på Langeland og nørde mad med tang. Fødevareprodukterne skal også ud at gøre en forskel og være en del af fremtidens middagsbord. Foto: Trine Grauholm
Jens Helt har altid nørdet mad fra naturen, men det er ikke nok for den idérige iværksætter at gøre det i privat regi. Opfindelserne skal ud at gøre en forskel blandt fremtidens fødevarer. - Jeg har nogle gode bud på, hvad vi skal spise i fremtiden, så man samtidig kan se de unge mennesker i øjnene, når vi snakker om, at kloden er ved at gå under, siger han.
Annonce
Annonce
Job og arbejdsliv

Maikes opslag gik viralt, da hun ramte ned midt i tidsånden: Vi kommer ikke til at se folk stige på hamsterhjulet igen

IT og tech For abonnenter

Fra underskud til millionoverskud: Fynsk IT-firma fik succes, da medarbejderne også blev medejere

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Industri og produktion For abonnenter

Indfører julebonus til medarbejderne: Gods fortsætter de positive takter i nyt regnskab

Energi og forsyning

Win-win: Grundvand fra plastvirksomhed kan varme 700 husstande op

Salg og marketing For abonnenter

Autoværksted fik nej til at sætte lysende skilt op, mens andre virksomheder tror, det er lovligt: - Man kan ikke læse sig til reglerne

Hotel og restauration For abonnenter

Kristians østers og Kristina og Karstens kro præsenteres som del af nyt madparadis for 150 millioner læsere: - Det er stort, det her

Handel og service

Camilla åbner ny butik og webshop: Gennem sygdommen fandt hun ro ved strikkepindene - nu bliver de en levevej

Byggeri og anlæg For abonnenter

Århusianske arkitekter jagtede helt særlig niche: Nu står de over for byggeri til 650 millioner kroner

Annonce