Annonce
Hotel og restauration For abonnenter

Allan og Adolph måtte gå fra dør til dør for at sælge deres færdiglavede madretter: Nu leverer de til 400 butikker landet over

Virksomhedens lokaler har en beskeden størrelse, når man tænker over, at der dagligt kører mellem 1000 og 3500 pakker med mad igennem pakkemaskinen. Foto: Mikkel Hausted Hansen
Det kan tage flere år, før der kommer godt gang i en virksomhed - specielt når man skal starte den fra bunden. Men for Bas Food, bedre kendt som Mormors Køkken, har man tilsyneladende knækket koden. Virksomhedens 10 medarbejdere producerer op til 3500 madretter om dagen.
Annonce
Annonce
Job og arbejdsliv

Dyrlæge Poul har 'frivilligt forladt arbejdsmarkedet': - Når man fjerner høet, gror græsset nedenunder

Job og arbejdsliv

Da folk gik i panik, blev Bodil og Jacobs forretning pludselig lammet

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Job og arbejdsliv For abonnenter

Samers søn skrev til Rema 1000: Kan I ikke bare finde et andet sted til jeres butik?

Erhverv

Direkte flyrute fra Billund til Kina åbnet: Danmarks største virksomhed står bag

Job og arbejdsliv For abonnenter

Sygdom får Annemette til at dreje nøglen: Jeg aner ikke, hvem jeg er, når jeg ikke kan stå her mere

Salg og marketing

Firma fortsætter vild vækst og bliver solgt igen: - Der er tale om et pænt stort beløb

Hotel og restauration

Konkurs rammer pizza-kæde: - Jeg er sønderknust

Byggeri og anlæg

Totalentreprenør udvider med rådgivningsafdeling: - Flere bygherrer har savnet en rådgiver, der står på samme side

Annonce