Annonce
Handel og service For abonnenter

Bagermester tager ældgammel tradition i brug: Daggammelt brød anvendes nu i det nye

Dan Mejsners nyeste tiltag er at bruge dagsgammelt brød i de nye brød. Det er både af hensyn til økonomi og bæredygtighed - og så gavner det miljøet. Arkivfoto: Mette Mørk
Krisen kradser mange steder. Det gør den også i bagerfaget. Nu har Dan Mejsner fra Egtved Bageri By Mejsner gjort et anderledes tiltag for både at spare penge og ressourcer.
Annonce
Annonce
IT og tech For abonnenter

Da ansatte blev medejere, blev minus til millionoverskud

Byggeri og anlæg For abonnenter

Århusianske arkitekter jagtede helt særlig niche: Nu står de over for byggeri til 650 millioner kroner

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Industri og produktion For abonnenter

Indfører julebonus til medarbejderne: Gods fortsætter de positive takter i nyt regnskab

Energi og forsyning

Win-win: Grundvand fra plastvirksomhed kan varme 700 husstande op

Salg og marketing For abonnenter

Autoværksted fik nej til at sætte lysende skilt op, mens andre virksomheder tror, det er lovligt: - Man kan ikke læse sig til reglerne

Hotel og restauration For abonnenter

Kristians østers og Kristina og Karstens kro præsenteres som del af nyt madparadis for 150 millioner læsere: - Det er stort, det her

Handel og service

Camilla åbner ny butik og webshop: Gennem sygdommen fandt hun ro ved strikkepindene - nu bliver de en levevej

Transport og logistik For abonnenter

Derfor kører det for kendt transportfirma: De ansatte løser opgaver, man normalt ikke forbinder med branchen

Annonce