Annonce
Erhverv

Virtuel event må give fortabt: Vækstfinale flytter til foråret

Først til foråret finder vi ud af, hvem der skal følge efter Ebeltoft-virksomheden Kvadrat med anden generation Mette Bendix (i midten) og Anders Byriel (t.h.) i spidsen som årets danske vinder af vækstskaber-konkurrencen EY Entrepreneur Of The Year. Pressefoto
Landsfinalen i vækstskaber-konkurrencen EY Entrepreneur Of The Year rykker fra januar til marts. Årsagen er corona-restriktioner og forsamlings-anbefalinger.

DANMARK: Den fynske møbelproducent Carl Hansen & Søn, skate-shoppen SkatePro fra Søften ved Aarhus og den koldingensiske bilkoncern Nic. Christiansen Gruppen må vente et par måneder i spænding endnu.

Det bliver nemlig først til foråret, at de og de øvrige regionsfinalister finder ud af, hvem der skal repræsentere Danmark ved verdens største vækstskaber-konkurrence EY Entrepreneur Of The Year til sommer i Monaco - eller hvor og hvordan den globale finale kommer i år kommer til at finde sted. Arrangøren - revisions- og konsulentvirksomheden EY - har nemlig set sig nødsaget til at flytte den danske landsfinale, der i forvejen allerede var en virtuel begivenhed, fra torsdag 21. januar og frem til torsdag 18. marts.


Annonce

Selv om en virtuel event involverer et minimum af mennesker samlet fysisk, så er det både en praktisk udfordring og kan virke forkert at gennemføre i en tid, hvor kontakter så vidt muligt skal begrænses til egen husstand.


Lokationen bliver Lokomotivværkstedet i København, hvor den tilsvarende event i december 2019 samlede mere end 800 gæster. Denne gang bliver det trods flytningen fortsat kun med et fåtal fysisk til stede, mens resten må se med via skærmen.

- Selv om en virtuel event involverer et minimum af mennesker samlet fysisk, så er det både en praktisk udfordring og kan virke forkert at gennemføre i en tid, hvor kontakter så vidt muligt skal begrænses til egen husstand. Der er sat en ny dato, der fortsat sigter mod en ren virtuel begivenhed, eventuelt med forskellige praktiske justeringer, lyder beskeden om beslutningen fra EY i en pressemeddelelse.

Erhverv+ vil fortsat dække landsfinalen 18. marts, mens vi i udgaverne op til finalen bringer portrætter af regionsvinderne for Fyn, Midtjylland samt Syd- og Sønderjylland.

EY Entrepreneur Of The Year

 • EY Entrepreneur Of The Year er en hyldest til de dygtigste og mest innovative vækstskabere.
 • EY Entrepreneur Of The Year arrangeres i mere end 60 lande og er dermed verdens største vækstkonkurrence, der internationalt afholdes for 34. gang i år. Konkurrencen finder sted for 24. gang i Danmark. Vinderen kåres ikke kun ud fra virksomhedens evne til økonomisk vækst, men ud fra en vurdering af flere parametre, blandt andet entrepreneurens rolle, værdier, ledelse og samfundsmæssige engagement.
 • De stærkeste danske kandidater deltager i regionskåringerne, før landsvinderen i år kåres 18. marts 2021 i København.
 • Den danske vinder af EY Entrepreneur Of The Year 2019 var design- og tekstilvirksomheden Kvadrat fra Ebeltoft.
 • Erhverv+ fulgte konkurrencen i 2019 og gør det igen i 2020/2021.

Finalisterne

 • Region Nordjylland: Green Instruments A/S, Brønderslev
 • Region Midtjylland: SkatePro ApS, Søften
 • Region Syd- og Sønderjylland: Nic. Christiansen Gruppen A/S, Kolding
 • Region Fyn: Carl Hansen & Søn A/S, Gelsted
 • Region København: European Energy A/S, Søborg
 • Region Sjælland: Gubra ApS, Hørsholm
Annonce
Annonce
Fyn

Hos Aktiedysten kan du risikofrit satse på den næste aktieraket: Nu går virksomheden efter at blive en international platform

Annonce
Fyn For abonnenter

Til at begynde med havde Per lager under dobbeltsengen: I dag leger Søndersøvirksomheden med de helt store på markedet

Annonce
Erhverv

Dansk erhvervsliv øjner grønne ordrer efter tysk valg

Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Klumme: Iværksætterselskaber synger på sidste vers

Erhverv

Klumme: Det betaler sig at skrue ned for mandehørmen

Erhverv

Klumme: Tønder med både tiltrækning og fastholdelse

Sydjylland

Robotter fra Vejen arbejder i 15 meter høje bølger på rejetrawler i barskt klima: - De er så stor en succes ombord, at vi netop har bestilt anlæg nummer tre

Sydjylland For abonnenter

Unge Kolding-drenge producerer medicinsk cannabis: - Vi vil gerne give folk med smerter noget håb

Erhverv

Klumme: Næste generation af ejerskifter venter lige om hjørnet

Annonce