Annonce
Erhverv

Virksomhed med vokseværk: Shipmondo tager første spadestik til drømme-domicil

Skjødes byggeleder Kristian Kronsbjerg, Hung Ho (i midten) og Nicklas Nguyen på grunden, hvor deres 916 kvadratmeter store domicil kommer til at stå. PR-foto: Shipmondo
Fragtportalen Shipmondo har netop taget første spadestik til et spritnyt domicil på over 900 kvadratmeter, som ejerne af virksomheden selv har været med til at udtænke. Der bliver brug for alle kvadratmeterne, for Shipmondo regner med næsten at fordoble antallet af medarbejdere i 2021.

Fyn: Hvis alt går efter planen, vil der i løbet af 2021 ikke være plads til Odense-virksomheden Shipmondo i firmaets lejede lokaler i Seden på grund af ren og skær vækst i antallet af medarbejdere.

Shipmondo, der faciliterer ordre- og fragthåndtering for næsten 40.000 virksomheder og gør det nemt at sende pakker, skrev derfor under på en aftale i august 2020 om at bygge et nyt domicil på en 12.000 kvadratmeter stor grund i det sydøstlige Odense.

Virksomhedens to stiftere, Hung Ho og Nicklas Nguyen, har selv designet den nye bygning, så den passer præcis til deres behov.

Annonce

- Det er første gang, vi bygger selv. Vi vil gerne have vores egen plads og muligheden for at udvide i takt med, at vi vokser. Det er naturligvis en ekstra investering, men vi tror på, at det er en investering, der er godt givet ud på den lange bane, udtaler Hung Ho i en pressemeddelelse.

Shipmondo har vækstet meget under corona, og stifterne peger selv på en stigning i onlinekøb og behov for fragt som en årsag til forretningsboomet.

Kan udvides

Fra 2019 til 2020 gik virksomheden fra 10 til 18 ansatte, og i 2021 regner stifterne med at have op mod 35 ansatte. Med 916 kvadratmeter er der rigelig med plads i det nye domicil, og så er der endda plads til at bygge til.

Domicilet er især inspireret af Googles hovedkvarter i Californien og Skjødes eget domicil. PR-foto: Shipmondo

Flytningen skyldes derfor ikke kun pladsmangel lige nu og her. Det er også en fremtidssikring og investering i virksomhedens fortsatte vækst.


Vi har altid haft en vision om at bygge et campus-inspireret domicil, der skal være et godt sted for vores medarbejdere.

Hung Ho, direktør og medejer


- Vi er glade for at skulle hjælpe en lokal, succesrig virksomhed med at skabe de bedst mulige rammer for vækst. Ud over et flot domicil med en god indretning får Shipmondo desuden mulighed for løbende at udvide og skalere op i henhold til deres behov, udtaler administrerende direktør i Skjøde, Allan Nielsen.

Annonce

Tiltrækkende rammer

Hung Ho og Nicklas Nguyen har fundet inspiration til deres nye domicil i Googles hovedkvarter, som de har besøgt. Håbet er, at de attraktive rammer kan tiltrække kompetente medarbejdere, så virksomheden kan etablere sig som et europæisk brand med forretning i flere lande.

I 2020 blev Shipmondo udnævnt til Gazelle-virksomhed på grund af sin store vækst. Sammenlignet med året før steg virksomhedens resultat før skat med 61 procent i 2019/20. PR-foto: Shipmondo

- Vi har altid haft en vision om at bygge et campus-inspireret domicil, der skal være et godt sted for vores medarbejdere og samtidig et miljø, hvor vi som virksomhed kan udfolde vores kreativitet og skabe værdi for vores kunder. Det er det, vi prøver med det her byggeri, udtaler Hung Ho.

Efter planen skal Shipmondo flytte alle sine aktiviteter til det nye domicil til efteråret.

Shipmondo ApS

Hjemsted: Odense NØ

CVR-nr.: 36 39 90 66

Direktion: Hong Khanh Nicklas Nguyen, Xuan Hung Ho

Ejer: Hong Khanh Nicklas Nguyen, Xuan Hung Ho

Seneste regnskabstal fra 2019/20 (året før i parentes)

Bruttoresultat: 9 millioner kr. (5,8)

Overskud før skat: 8,5 millioner kr. (5,3)

Overskud efter skat: 6,6 millioner kr. (4,1)

Egenkapital: 6,6 millioner kr. (4,2)

Antal ansatte: 18

Annonce
Annonce
Erhverv

Ny sygeplejefaglig direktør har stået i spidsen for akutafdelingen i Horsens - nu skal hun helt op i helikopteren

Annonce
Fyn

Konferencecentre forventer nyt rekordår

Annonce
Erhverv

Han kan stege din bøf: Verdensmester rejser ud og griller for kunderne

Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Ekstremerne vinder i jagten på talent: Hvis du vil være noget for alle, er du ikke noget for nogen, mener Odense-direktør

Nordsjælland

Abekopper sender aktie på himmelflugt: Kvistgård-virksomhed stiger syv milliarder i værdi

Fyn For abonnenter

Biotech-firma i Odense blev kendt under corona: Fordobler millionoverskud efter testspurt

Erhverv

Analyse: Bankerne betaler ikke negative renter længere. Gør du?

Sydjylland

"Det viste sig at være helt nødvendigt med en oprydning": Spildevandsselskab har sagt farvel til top-direktør

Fyn

Sydfynsk cykelhandler i stort gear: Største overskud nogensinde

Annonce