Annonce
Erhverv

Vinhandel gearer op:  - Inden for få år skal vi i hvert fald runde en omsætning på en halv milliard

Vinhandlen Vin Med Mere gearer op. Kasper Thustrup, der er administrerende direktør, fortæller, at ambitionen er, at virksomheden inden for få år skal runde en halv milliard kroner i omsætning. Arkivfoto
Vin Med Mere udvider med fire overordnede stillinger. De nye medarbejdere skal være med til at sikre ambitionen om at blive den største og den bedste på markedet.

Vin: De seneste otte år har der været god grund til at skåle i virksomheden Vin Med Mere, der driver en webshop og foreløbig tre fysiske butikker fra hovedkontoret i Vejen, der også huser det store lager.

Væksten har været markant, siden ejerne, Kasper Thustrup og Thomas Nydahl, lagde ud med nul kunder.

- Nu er tiden kommet til et gearskifte, der skal sikre, at forretningen bliver den største og bedste på sit marked, fortæller administrerende direktør Kasper Thustrup.

Annonce

For at komme op i gear vil virksomheden blandt andet investere i ansættelser.

- Vi har haft en ekstrem vækst i 2021, med moms nåede omsætningen helt præcist 137 millioner kroner. Den udvikling ser vi gerne fortsætte, og derfor er vi gået i gang med at finde folk til fire overordnede stillinger. Stillingen som indkøber har vi valgt at slå op. Ved de andre stillinger prøver vi at finde de rigtige kandidater ved at prikke dem på skulderen og høre, om de er interesserede i at tage en snak med os.

Selskabet har et rekrutteringsbureau til at stå for at headhunte de rigtige kandidater til de tre stillinger, der ikke er slået op. Planen er, at de tre nye folk i nøglefunktioner skal blive en del af selskabets ledergruppe, der består af de to ejere samt detailchef Rasmus Schwaner.

Det bliver nok vores hidtil største investering. Jeg kan fortælle, at butikken ikke kommer til at ligge i Jylland, og så siger jeg ikke mere på nuværende tidspunkt.

Kasper Thustrup

Er I nået til et niveau, hvor I skal have hjælp for at være dygtige nok?

- Nej. Det handler om, at vi har drømme om at fortsætte vores vækst, og der er ikke timer nok i døgnet til, at vi kan klare det selv. Vi er nødt til at have flere hænder med ombord, siger Kasper Thustrup og fortsætter:

- Vi har masser af gode ideer, alligevel er det godt at få nye øjne på. Det skal man ikke være for fin til. Det er kun godt at blive inspireret af andre, og det glæder vi os til.

Ny butik på vej

Den nuværende ledelse er meget ambitiøs.

- Inden for få år skal vi mindst runde en halv milliard kroner i omsætning. Det kan vi sagtens gøre inden for landets grænser, for markedet er kæmpe stort. Vi sælger heldigvis forbrugsvarer, primært vin, men også lækker pasta og alverdens ting og sager. Og når pastaen er spist og vinen drukket, så skal folk heldigvis have noget nyt. Og hvis vi har gjort det godt og solgt et godt produkt, så køber de hos os igen, forklarer han.

Hvordan vil I nå ambitionen om at blive den største og den bedste spiller på jeres marked?

- Blandt andet ved at have Danmarks største sortiment. Vi har 10.500 varianter af vin og spiritus, og vi finder hele tiden nye samarbejdspartnere og leverandører. En af vores strategier er at have så bredt et sortiment som muligt og samtidig kunne levere hurtigt. Priserne skal være konkurrencedygtige, og vi opgraderer på vores kundeservice, så vi blandt andet kommer til at have åbent i weekenderne og om aftenen. Vi skal være til at få fat på via telefon, chat og mail.

Vinhandlen har også endnu en butik på vej.

- Det bliver nok vores hidtil største investering. Jeg kan fortælle, at den ikke kommer til at ligge i Jylland, og så siger jeg ikke mere på nuværende tidspunkt.

Vin-virksomhed i vækst

Regnskabet for vinhandlen Vin Med Mere følger kalenderåret, og regnskabet for 2021, der lige er slut, er endnu ikke offentliggjort.

Administrerende direktør Kasper Thustrup oplyser, at året bød på en  "ekstrem vækst" i omsætningen, der landede på 137 millioner kroner inklusive moms.

Også året før gik det forrygende i virksomheden. Her endte virksomhedens bruttofortjeneste på 11,2 millioner kroner, og ledelsen skrev selv i regnskabet:  "Årets resultat anses for værende særdeles tilfredsstillende".

Vin Med Mere driver fysisk butik i Kolding, Fredericia og Vejle.

Annonce
Annonce
Sydjylland For abonnenter

Lines hjerneskadede søn gav hende idéen til at starte virksomhed: Har hjulpet ham til at bedre liv og nu skal andre have samme mulighed

Annonce
Sydjylland For abonnenter

Kæmpe tøjfabrikant er nødt til at investere millioner i ny lagerhal for at følge med: Se videoen af det højteknologiske lager, hvor 36 robotter suser rundt

Annonce
Østjylland

Frø-virksomhed er blevet en blomstrende forretning: Vækstkurven er stejl, fortæller direktør

Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Pengeregn over statskassen: Når priserne stiger, følger momsen med

Vestjylland

Har solgt rekordmange T-shirts – omsætningen nærmer sig en halv milliard: - Det gør en forskel, når verden begynder at gynge, at vi har medarbejdere, der er rolige og erfarne

Sydjylland

Kolding Havn hiver millioner i land - og leder efter ny direktør efter sag om skjult regning fra luksushotel

Erhverv For abonnenter

Fynbo med fem robotfirmaer: Søren Juul køber op og skyder mange flere penge ind i robotterne

Erhverv For abonnenter

Underskuddet er på 27,8 millioner kroner, men optimismen er intakt: Der er meget, der går vores vej

Erhverv For abonnenter

Nødråb fra virksomheder: Vi ved ikke, om vi kan få råvarer om en måned. Eller hvad de koster. Og om leverandøren findes om et år

Annonce