Annoncørbetalt indhold

Vælg de rigtige løsninger til erhvervstelefoni

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Er firmatelefoner en vital del af din virksomhed? Det er ofte nødvendigt at stille telefoner til rådighed for sine medarbejdere, stort set uanset hvilken branche, man arbejder i. Det gælder såvel salgsafdelinger som for håndværkere, der har brug for at kunne lave aftaler, eller lærere der skal kunne få fat i kolleger i forskellige situationer. Derfor er det også nødvendigt, at man har telefoni til erhverv, der passer til det behov, man har. Det er der nemlig med garanti forskel på. Nogle sælgere bruger stort set en hel dag på at tale i telefon, mens andre brancher bruger det mindre.

Det er ikke sikkert, I helt har overblik over, hvilken pakke der egentlig fungerer bedst for jer. Måske I ikke har helt overblik over, hvor stort jeres forbrug egentlig er? I det tilfælde har I mulighed for at tage en test, der måske kan lede jer lidt i den rigtige retning. Det kan i hvert fald gøre det lidt mere overskueligt, frem for at I bare skal føle jer frem på må og få og håbe på, at I har ramt nogenlunde rigtigt med det abonnement, I er endt med at vælge. Så er det lidt nemmere at følge den rettesnor, der er lagt ud.

Annonce

Hvad indeholder et abonnement?

Som nævnt er der forskellige pakkeløsninger, og derfor er der heller ikke et direkte facit til, hvad de egentlig indeholder. I udgangspunktet er der dog nogle ting, man kan fokusere på. En ting er datadækningen. Efterhånden er 5G blevet indført i Danmark, og det er også noget af det, I har mulighed for at få adgang til gennem jeres pakke. Det betyder, at alle søgninger og andre ting, hvor I har brug for mobildata som dækning, nu kommer til at foregå væsentligt hurtigere, end I har været vant til.

Desuden er der flere af pakkerne, der tilbyder fri SMS. Fri SMS består af muligheden for at sende op til 25000 SMS’er på en måned uden ekstra beregning. I nogle løsninger har I desuden mulighed for data, der dækker i hele EU, ligesom det er muligt med roaming, der gælder i hele verden. Det er især praktisk i brancher, hvor I tit har kunder i udlandet, der skal besøges, eller hvor forretningsrejser er fast inventar i jeres hverdag og ofte en del af programmet. Det nytter ikke noget at stå til en konference i udlandet og ikke have mulighed for at bruge sin telefon, bare fordi man ikke har fået et abonnement, der passer.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.