Annoncørbetalt indhold

Undersøg, om din virksomhed er i krise – og hvad du kan gøre

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Efter noget tid med stagnerende indtægter ender din virksomhed måske i en krise, der ikke blot ender med, at du må sige farvel til et par ansatte, men kan munde ud i, at virksomheden går bankerot. Så galt behøver du ikke lade det gå, for hos revisorer kan du få virksomhedstjek foretaget, så du bl.a. bliver bevidst om din virksomheds likviditet på såvel kort som langt sigt.


Er din virksomhed i krise – eller er der blot stagnerende vækst?

Hvordan ved du egentlig, om din virksomhed er i krise, eller om du bare har stagnerende vækst og må finde dig i, at vækstkurven flader ud for en stund?


Hvis din virksomhed ligger i hovedstaden, kan du få fat i en revisor i København, som kan vurdere din virksomhed ud fra:

·      Om jeres markedsandel er faldet, altså om konkurrencen er blevet mere intens.

·      Om stigende omkostninger og faldende indtægter er tegn på en krise i horisonten.

·      Om udskiftningen af medarbejdere i din virksomhed er så høj, at det er usundt.


Få virksomhedstjek med fokus på likviditeten

Med virksomhedstjek kommer du din virksomheds trivsel nærmere, end når du blot ser på de nøgletal inden for indtægter, udgifter og personaleskift, der anvendes ovenfor. Her kan der i øvrigt gøres noget for at styrke likviditeten på kort og langt sigt. På kort sigt vil det være ved at nedbringe kapacitetsomkostninger, sælge aktier og aktiver samt ny intern økonomistyring.


Du kan tegne et abonnement på hjælp fra revisor

Noget støtte til at få din virksomhed på ret køl kan du finde i form af revisorabonnementer, hvor du kan få hjælp til at slippe for renter på skattesmæk ved frivillig indbetaling af restskat. Andre ydelser her tæller periodiske regnskabsmøder og fx kvartalsvise drøftelser om status på udviklingen i virksomheden samt gennemgang af bogføring hver momsperiode. Oplever du store problemer med bogføringen, kan du evt. få bogføring foretaget online af revisoren.


Styrk din virksomheds likviditet med en revisor

Likviditet kan på langt sigt styrkes ved rentabilitetsmålinger, hvor du måler, ved hvilken af dine ydelser fortjenesten er størst. At oprette et rådgivningsorgan i form af et advisory board kan også hjælpe din virksomhed. Selvfølgelig vil det at lægge et fornuftigt budget og revidere din forretningsplan ud fra fx SWOT-analyser også være vigtige skridt at tage, fx med en revisor.

Kort fortalt er det godt at række ud efter eksperter i revision, når du tror, du er midt i en krise.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.