Annonce
erhvervplus

Tre elbiler der er værd at anbefale - og en bobler

Foto: Vincent Byakika
Motorjournalist Vincent Byakika giver her sit bud på tre anbefalelsesværdige elbiler på det danske marked og en bobler til erhvervslivet med behov for både trækkraft og rækkevidde.
Annonce

DANMARK: Hvilken elbil skal du vælge blandt de 38 muligheder, der kommer på danske veje i 2020. Her er tre bud og en enkelt bobler.

1 Tesla Model 3

Tesla Model 3. Foto: Vincent Byakika

Årets bil i 2020 og den mest populære bil fra Tesla, som gik gået forrest, da elbilerne skulle have deres gennembrud.

Tesla 3 er stadig førende på visse punkter blandt andet med hensyn til antallet af ladestandere, ladehastighed og opdatering af bilen online, så man ikke skal forbi et værksted.

2 Kia E-Niro

Kia E-Niro. Foto: Vincent Byakika

En meget pålidelig og ærlig elbil. Den ser meget ordinær ud, men holder altid hvad den lover.

Desuden har den over 400 kilometer rækkevidde, den er driftssikker, veludstyret og komfortabel, og at den desuden leveres med syv års garanti, kan ingen konkurrenter matche.

3 Seat Mii

Seat Mii. Foto: Seat

Danmarks billigste elbil, som endda er relativt veludstyret. Bilen til det lille behov, men med en fornuftig rækkevidde og en fornuftig bil nummer to eller personalebil.

Desværre er det også en populær bil ude i Europa. Det betyder, at der foreløbig kun er solgt 100 i Danmark, og den er udsolgt indtil første kvartal 2021.

4 Peugeot e-Expert

Peugeot e-Expert. Foto: Peugeot

Endelig kommer der en elvarevogn med en anstændig rækkevidde på op til 330 kilometer. Det gør Peugeot e-Expert til feltets bobler til erhvervslivet.

De første kunder kan muligvis få den sidst på året, og de kan vente et moderne og veludstyret køretøj, som modsat de få konkurrenter, der er, også kan trække en trailer. Bliver den første af mange, kommende elbiler med lang rækkevidde.

Annonce