Annoncørbetalt indhold

Travlhed i hverdagen kan give gener i kroppen

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det er ikke nogen hemmelighed, at der er rigtig mange af os, der gennemlever en meget travl hverdag. Det betyder, at vi ofte løber fra den ene aftale til den næste for blot at opleve, at vi alligevel ikke har timer nok i døgnet til alle de ting, vi gerne vil nå.


Og her er det især arbejdslivet, der er en stor synder. Efterhånden stilles der nemlig højere og højere krav til os. Vi skal kunne yde mere, være mere effektive og samtidig altid holde motivationen oppe – og det er hårdt.

Døjer du med forstoppelse?

Er det noget, du kan nikke genkendende til? Så kan det være, at den travle hverdag er begyndt at tære på dig og din krop. Det kan komme til udtryk via dårligere søvn, manglende energi og i det hele taget et mere sløvt humør.

Men rent fysisk kan det også have nogle konsekvenser. Det er for eksempel noget, der gør sig gældende med hovedpine, ømhed i muskler og led og ikke mindst mavepine, der også kan gå hen og blive til regulær forstoppelse – og det er ikke rart.

Det er okay at lave ’ingenting’

Hvis det er noget, du kæmper med, så er det et tydeligt tegn på, du bør skære ned på dit stressniveau og dermed alle de ting, der er med til at få det helt op i vejret. Du bør blive bedre til at prioritere dig selv og det, du gerne vil lave, og du skal vide, at det er okay at lave ingenting, at slappe af og bare være helt rolig. Kroppen og sindet har nemlig også brug for pauser.


Desværre kan det være hæmmende med et maveonde i form af forstoppelse, og derfor kan det være, at det er et problem, du er nødt til at få løst nu og her. Forstoppelse kan blive et alvorligt problem, hvis ikke der bliver taget hånd om det.

Brug Klyx mod forstoppelse

Og hvis det er tilfældet, så bør du tage et kig på Klyx fra apopro.dk. Her er der nemlig tale om et medicinsk middel, du kan tage, når du kæmper med for eksempel forstoppelse. Det betyder, at du via en rektalvæske kan opleve, hvordan du igen får gang i dit tarmsystem, og pludselig vil du føle dig meget mere lettet og klar til at gribe din nye hverdag, hvor du skal have mere fokus på dig selv og mindre fokus på alle de ting, der stresser dig.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.