Annoncørbetalt indhold

Træningsudstyr: Sådan holder du din krop i form under coronakrisen

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

2020 var ikke et ideelt år for træning og fitness. Corona-krisen lukkede ned for fitnesscentre det meste af året og afskar dermed mange fra træningsudstyr og gode muligheder for træning. I 2021 ser vi så småt lyset for enden af tunnelen, men har stadig nogle måneder at komme igennem før vi er tilbage ved normalen.


Dette gør, at det fortsat vil være svært at få adgang til fitnesscentre, og mange spørger hvordan de kan holde deres træning og motion ved lige imens landet er nedlukket. Dette er der mange svar på, men følg med her, når vi giver 5 tips til hvordan du holder dig i gang under corona.


Forbedre dine standardøvelser


Coronakrisen har fået mange til at indse værdien i de gode, gamle motionsøvelser som alle kender fra gymnastiktimerne. Armbøjninger, mavebøjninger og lignende kan laves overalt og kræver ikke adgang til et fitnesscenter.


Disse øvelser er en fin start på at holde gang i træningen, men kan også ret nemt opgraderes med det rigtige træningsudstyr. Tag for eksempel InnovaGoods’ Stang til mavebøjninger. Stangen hægtes på under en lukket dør og giver dig et sted at placere dine fødder for de bedste mavebøjninger.


Kompenser for manglende tur på jobbet


Rigtigt mange danskere har oplevet at være hjemsendt i 2020 og mange er fortsat hjemsendt. På trods af at mange af os arbejder kontorjobs hvor vi sidder meget ned, går dette udover manges motion. Vi mister nemlig den motion vi ofte får med at komme på arbejde.


Rigtigt mange danskere enten går eller cykler, hvis ikke helt på arbejde, så i hvert fald til bussen eller toget. Er du en af disse, gør du klogt i at kompensere for denne tabte motionstur. Sørg for at gå en god tur hver dag, så du både får bevæget dig lidt generelt og kommer ud i den friske luft.


Planlæg din træning


En anden ting mange har mistet af at være hjemsendt, er følelsen af en skemalagt hverdag. Dette kan være befriende for nogle, men kan også hurtigt gå udover din træning, hvis du har været vandt til at træne for eksempel efter jobbet.


Af denne grund kan det være smart at planlægge din træning og generelle motion. Dette behøves ikke gøres ned til mindste detalje, men i starten af hver uge kan du kigge på det du skal nå, og lægge træning ind steder hvor du har tid.


Effektiviser din træning


Hjemsendt fra arbejde betyder ikke nødvendigvis mere tid – tværtimod. Som mange har opdaget, er hjemsendelse og hjemmearbejde (særligt hvis det kombineres med børnenes hjemmeskole), en ordentlig mundfuld. Dette kan gå udover træningen hvis du ikke føler du har tid til det.


Derfor kan det være smart at effektivisere træning. For eksempel kan du lave intervaltræning i stedet for en længere løbetur. Du kan også effektivisere med træningsudstyr. En Shape Fitness Roller kan for eksempel hjælpe dig med at forbrænde kalorier mere effektivt end løb kan, uden at den fylder mere end en halv skuffe i kommoden.


Brug hvad du har


Hvi scoronakrisen har lært os noget, så er det hvor meget vi kan med det vi har. Fra sommerferier hjemme i Danmark til underholdning indenfor hjemmets fire vægge – vi har fået det meste ud af hvad der er lige omkring os.


Dette er også en god attitude til træning og motion. Fitnesscentre er gode, men ikke uundværlige. Mange typer træningsudstyr i hjemmet kan hjælpe dig, og meget omkring dig kan hjælpe med træningen. Løb på trappen, løb i nabolaget, lav mavebøjninger i soveværelset. At være hjemme er ingen undskyldning for ikke at holde sig i gang.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.