Annonce
Fyn

To priser bliver til én: Prisfest for iværksættere vokser

IværksætterOdense-prisen smelter i år sammen med Odin Award, men hylder til gengæld de mest lovende startups i fire forskellige kategorier. Det sker ved en stor pristfest torsdag den 11. november i Dok5000. Her er sidste års finalefelt med vinderen, Dennis Teilmann Maigaard, fra Natureventyr i midten. Foto: Birgitte Carol Heiberg
IværksætterOdense-prisen og Odin Award smelter sammen og kårer vinderne af hele fire kategorier ved en stor prisfest i Dok5000 torsdag den 11. november.

Odense: Er du nystartet iværksætter med en unik, nytænkende ydelse, et banebrydende tech-produkt eller slet og ret bare en god idé, er der god grund til at sukke efter november, november, november.

Der smelter Odenses Iværksætterfestival nemlig sammen med en storstilet fejring af byens mest lovende iværksættere, og begge dele tegner til at blive større end nogensinde.

Som noget nyt er det et kriterium, at de indstillede virksomheder arbejder med minimum ét ud af de 17 verdensmål for bæredygtig udvikling.

Odense Kommune spytter nemlig 500.000 kroner i iværksætterfestivallen hvert år de kommende fire år for at kunne afvikle den største og mest ambitiøse festival i Odense til dato.

Annonce

Samtidig er IværksætterOdense-prisen og Odin Award blevet slået sammen til én pris, der til gengæld hylder de mest lovende startups i hele fire kategorier: Odin Award, Odin Tech, Odin Concept og Odin Young.

Odin Award

IværksætterOdense-prisen og Odin Award smelter sammen og bliver til én pris, der til gengæld bliver uddelt i fire forskellige kategorier ved en stor prisfest i Dok5000 torsdag den 11. november.

Odin Award: Gives til en startup, der har gjort det ekstraordinært godt. For at komme i betragtning til hovedprisen, skal virksomheden være etableret efter 2017, have minimum to ansatte inklusive ejeren, være registreret i Odense og arbejde med mindst ét ud af de 17 verdensmål for bæredygtig udvikling.

Odin Tech: Virksomheden skal være baseret på en teknologisk, digital eller datadreven løsning, og prisen uddeles til en startups med software, web, digitale koncepter eller teknologi som et afgørende element i virksomhedens produkter. Virksomheden skal være etableret efter januar 2019, have minimum én ansat inklusiv ejeren, være registreret i Odense og arbejde med mindst ét ud af de 17 verdensmål for bæredygtig udvikling.

Odin Concept: Uddeles til et nyt, innovativt koncept. Virksomheden skal være baseret på en unik, smart eller nytænkende ydelse, servicekoncept eller tjeneste, og den skal være etableret efter januar 2019. Der skal være minimum én ansat inklusive ejeren, og virksomheden skal være registreret i Odense og arbejde med mindst ét af de 17 verdensmål for bæredygtig udvikling. Mindst én ejer skal arbejde fuld tid i virksomheden.

Odin Young: Bedste forretningsidé fra folkeskolen. Eleverne deltager i det landsdækkende "Fonden for Entreprenørskab - Projekt Edison", og de tre bedste odenseanske hold nomineres til Odin Young. Man kan derfor ikke nominere i denne kategori.

Tilmeldingen foregår via www.odinaward.dk. Sidste frist for tilmelding er onsdag den 29. september.

Det sker ved prisfesten Odin Award i Dok5000 torsdag den 11. november.

Som noget nyt er det et kriterium, at de indstillede virksomheder arbejder med minimum ét ud af de 17 verdensmål for bæredygtig udvikling.

Foruden hæderen og opmærksomheden følger der med prisen også en check på 40.000 kroner til vinderen af Odin Award, 20.000 kroner til vinderen af henholdsvis Odin Tech og Odin Concept, og 10.000 kroner til vinderen af Odin Young.

Allerede nu kan du indstille både din egen eller andres virksomhed i en af kategorierne ved at udfylde skemaet på https://odinaward.dk/awards/. Der er tilmeldingsfrist onsdag den 29. september.

Annonce
Annonce
VIRKSOMHEDER

Fra vild efterspørgselhåndsprit til total opbremsning inden ny bølge: Kiilto har været gennem to års turbulent rutsjebanetur

Annonce
Erhverv

Kildent spørgsmål: Løser overenskomster den akutte mangel på arbejdskraft?

Annonce
Arbejdsmarked

Klumme: Mens vi venter på reformerne

Annonce
Forsiden netop nu
Uddannelse

Lasse og Henrik vil lærlingemangel til livs: - Det skal være fedt at være håndværker igen

Erhverv

Byggebranchen nærmer sig overophedning og højeste niveau i over 40 år

Sydjylland

Transport-kæmpe: - Ringe bilsalg koster os adskillige millioner, så vi må skrue fragtpriserne op

Uddannelse

Hos Ungdommens Uddannelsesvejledning i Randers vejer mors mening stadig tungt, når de unge skal vælge vej

Erhverv For abonnenter

Elbiler skal give Odense-fabrik kraftig vækst: Jorgensen vil være dobbelt så stor

Østjylland

Visma udvider portføljen og opkøber Sofus Døgndata

Annonce