Annonce
Sydjylland

Telesupporter med smil og åbent ansigt: På tre år er ny telesupporter i Varde blevet til millionforretning

Martin Løth startede Telepartner for tre år siden, fordi han gerne ville levere en mere åben og kundevenlig service som it- og telesupporter. Foto: Telepartner
Telepartner ApS i Varde er på tre år blevet til en succesrig millionforretning. Det er sket med godt humør og hurtig og tilgængelig telesupport overfor erhvervskunder.

Varde: Ringer man Telepartner i Varde op, skal man ikke vente længe til tonerne ”Dont Worry, Be Happy”. Så toner chefen selv frem i røret: ”Hej, det er Martin. Hvad kan jeg gøre for dig?”.

Godt humør, hurtig kontakt og opfølgende service er omdrejningspunktet om alt i Telepartner ApS. Og grunden til, at den i Varde fødte og opvoksede Martin Løth for tre år siden besluttede at kvitte sit mangeårige arbejde som sælger og supporter i en stor dansk televirksomhed og starte sin egen it- og telesupport.

- Jeg trængte til nye udfordringer og til at levere telefoni-løsninger på ”min måde”. Hvor den efterfølgende service er mindst lige så vigtig - og måske endda vigtigere - end selve salget. Og hvor man ikke glemmer kunden bagefter, lyder det fra Martin Løth, der oplevede, at netop de ting var svære at leve op til i de større teleselskaber.

Annonce

Som mekanikeren

Martin Løth stiftede derfor Telepartner ApS i Varde. En virksomhed, der lever af at levere målrettede og mobile løsninger i IP-telefoni og telefoni i Teams til erhvervskunder. Og i de tre år, der er gået siden, er det bare gået stærkt.

Målet er altid at være tilgængelig og tæt på vores kunder. Som en bilmekaniker, der fortsætter med at levere sin service, når der er lavet et salg, og installationerne er udført.

Martin Løth, Telepartner ApS

I sidste regnskab kunne Telepartner ApS præsentere et overskud på næsten en million kroner. Og fra kun at have nogle få lokale mindre- og mellemstore virksomheder i Varde-området har Telepartner i dag omkring 130 virksomheder, der er placeret over hele landet. Blandt dem store navne som JKS, Vejlefjord Hotel og Himmerland Golf og Spa Resort.

Mads Hansen er kommet med i firmaet nu, efter Martin Løth har kørt Telepartner selv de første par år. Foto: Telepartner

- Målet er altid at være tilgængelig og tæt på vores kunder. Som en bilmekaniker, der fortsætter med at levere sin service, når der er lavet et salg, og installationerne er udført. Det er noget, som jeg fornemmer, tiltaler vores kunder, siger Martin Løth, der kun erindrer at have haft en kunde i de tre år, som sagde samarbejdet op:

- Og han kom igen efter et halvt år, smiler han.

Annonce

Grænse for vækst

Der er dog en grænse for, hvor mange flere kunder og hvor meget mere vækst, Martin Løth drømmer om at få i sin virksomhed, hvor han efter at have arbejdet selv de første par år nu har ansat et par medarbejdere.

Og det er ellers ikke fordi, Telepartner har holdt igen med at tage nye kunder ind.

Når det kommer til stykket, vil vi egentlig helst bare hygge os med det, vi er gode til og hjælpe de kunder, vi har fået, godt videre.

Martin Løth, Telepartner ApS

- Alene i år har vi fået 43 nye kunder, fortæller han og fortsætter:

- Men når det kommer til stykket, vil vi egentlig helst bare hygge os med det, vi er gode til og hjælpe de kunder, vi har fået, godt videre, konstaterer den i dag 38-årige it-supporter.

Kunder er strømmet til Telepartner fra hele landet. Men Martin Løth har ingen intentioner om at blive for stor - og i hvert fald ikke brede sig til Tyskland. Foto: Steen Tue Bjerborg
Annonce

Bliver i Danmark

I modsætning til mange andre it-virksomheder har Martin Løth derfor heller ingen planer om at udvide sin kunde-horisont til for eksempel det tyske marked.

Her ser mange danske it-virksomheder for tiden ellers store muligheder for at vækste, efter Tyskland har meldt ud, at de skal i gang med en større it-udvikling og satsning.

- Vi har jo rigeligt at se til her i Danmark allerede. Og selvom jeg har arbejdet ude ved Vestkysten, er jeg altså ikke så god til tysk, slutter den beskedne vestjyde med et glimt i øjet.

Telepartner ApS

Telepartner ApS rådgiver, leverer og servicerer især mindre og mellemstore virksomheder med komplette erhvervs-telefoni-løsninger fra selskabet Flexfone til IP-telefoni, telefoni i Teams og mobile løsninger.

Telepartner ApS blev dannet i 2018 af Martin Løth, der er vokset op i Varde. Martin Løth er i dag 38 år og har 19 års salgs- og serviceerfaring med telefoni og it til erhvervsvirksomheder.

De første år kørte Martin Løth Telepartner selv, men har nu ansat et par medarbejdere ekstra.

Telepartner ApS har haft overskud i alle sine første tre år og fik i seneste regnskabsår fra 1.7.2020 til 30.6.2021 et rekordoverskud på 823.826 kr.

Annonce
Annonce
Fødevarer

Markedet for plantebaserede fødevarer skal vindes på smag: Plantekompagniet etablerer produktion for at kunne udvikle nye produkter

Annonce
VÆKST

Preben har vækst i sit livsværk nummer to: - Min kone mente ikke, jeg var klar til at gå pension

Annonce
Fødevarer

Populær remoulade får bedre produktionsforhold

Annonce
Forsiden netop nu
BYGGERI

HPH Totalbyg i fremgang - øger omsætning med 50 procent

Lov & ret

Klumme: Momsfritagelse af transportydelser kræver direkte tilknytning

Randers

Chefen kalder sine medarbejdere for nørder i alt fra sten og stål til træ og polster - møbelfabrikken Mølballe har vokseværk

Erhverv For abonnenter

Stærke sager: Andreas og Emil satser stort på produktion af sennep i Svendborg

Østjylland

Marketingbureauet ZUPA ZITA overtager Norlys' inhouse bureau

ØKONOMI

Regeringen styrker lånemulighederne for små erhvervsdrivende

Annonce