Annonce
Østjylland

Tak for indsatsen: Jysk-ansatte bliver belønnet med million-bonus

De ansatte på Jysks lager i Uldum får også del i bonussen. Her bliver de i snit belønnet med 8.500 kr. Arkivfoto: Michael Svenningsen
Jysk har har haft et godt regnskabsår, og det kommer medarbejderne til gode. De ansatte har i snit fået udbetalt 14.500 kr. i bonus for deres indsats.

Uldum: Danskerne har i løbet af pandemien brugt rigtig mange penge på boligindretning. Det oplever butikskæden Jysk, der efter et godt regnskabsår har valgt, at medarbejderne skal have del i overskuddet.

Medarbejderne i Jysks butikker har på den baggrund i snit fået udbetalt 14.500 kroner i bonus for deres indsats i det forgange finansår. På distributionscentret i Uldum er gennemsnittet på 8.600 kroner per medarbejder.

Alt i alt har virksomheden udbetalt 22 mio. kr. i bonus til medarbejderne i år.

Annonce

- Jeg må bare sige, at jeg er fantastisk imponeret og stolt over alle mine Jysk-kollegers indsats. Derfor er det selvfølgelig også en stor fornøjelse, at vi igen i år kan give butiksmedarbejderne en velfortjent bonus som tak. Det er en vigtig værdi i vores virksomhed, at vi anerkender hinandens succeser, og det er bonusserne også udtryk for, siger Bo V. Andersen, Country Manager for Jysk i Danmark i en pressemeddelelse.

Bonus på lageret

Systemet for, hvordan medarbejderne i Jysk-butikkerne får bonus, er enkelt strikket sammen. Bonussen er nemlig baseret på den omsætningsfremgang, butikken har haft i forhold til året før. Af samme grund er der forskel på størrelsen af bonussen fra butik til butik.

Bonus i Jysk

  • De butiksansatte i Jysk får bonus efter, hvor godt det går i den butik, hvor de er ansat.
  • Medarbejderne i Jysks butikker har i snit fået udbetalt 14.500 kroner i bonus.
  • Logistikmedarbejderne får bonus efter forskellige parametre, herunder sikkert arbejdsmiljø og optimal pakning af paller.
  • Medarbejderne på Jysks distributionscenter, som leverer varer til en række lande, har i snit fået udbetalt 8.600 kroner i bonus.

Også i Uldum, hvor Jysks internationale distributionscenter ligger, har medarbejderne fået udbetalt bonus. For at opnå bonus her bliver medarbejderne målt på flere forskellige parametre, der blandt andet omhandler sikkert arbejdsmiljø og effektivitet i forhold til at pakke paller og lastbiler så optimalt som muligt.

- Med bonusordningen vil vi gerne motivere medarbejderne til at yde en ekstra indsats og dermed højne effektiviteten i vores arbejde. Det er vigtigt for os at forebygge arbejdsulykker og forbedre arbejdsmiljøet, og ved at pakke paller og lastbiler mere optimalt kan vi både spare penge og lastbilkilometer for miljøet, siger Henrik Gromada, Logistics Manager for distributionscentret i Uldum.

Det er en vigtig værdi i vores virksomhed, at vi anerkender hinandens succeser, og det er bonusserne også udtryk for.

Bo V. AndersenAnnonce
Annonce
Randers

Kabinefabrik kræver ikke, at medarbejdere viser coronapas, men alternativet er krav om mundbind

Annonce
Østjylland For abonnenter

Holch Povlsen og prins Joachim taber penge i Horsens-selskab: Omsætningen dykkede efter Wedells exit

Annonce
Erhverv

Lizette Risgaard: De Konservatives finanslov er gift for vores samfund

Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Erhvervsredaktøren: Nu trækker vi lod om den grønne omstilling

Fyn

Kendt erhvervsmand lod drømmejobbet i efterretningstjenesten ligge for at blive iværksætter: Jeg stræber altid efter at gøre tingene lidt bedre

Erhverv For abonnenter

Frygtet svinesygdom rykker nærmere og nærmere Danmark: Rigtig mange bønder er her ikke i morgen, hvis den krydser grænsen

Vestjylland

Offshore-møller har givet RG Rom Gummi vind i sejlene: - Vi håber at kunne åbne en afdeling i USA

Vestjylland

Søren V. Jensen vælger vækst på vestjysk: - Vi har ikke glemt, hvordan det var i 2008

Østjylland

Stærkere sammen: Konkurrerende firmaer hjælper hinanden med rottebekæmpelsen landet over

Annonce