Annonce
Vestjylland

Stor dansk virksomhed etablerer sig i Thyborøn: - Vi ser et stort fremtidigt potentiale

Kynde & Toft har den lokale forankring i det nye samarbejde med Blue Water. Her ses Bjarke Troelberg Vinther (Kynde & Toft), Søren Stougaard (Blue Water), Per Jensen (Blue Water) samt Niels Vinther Jensen (Kynde & Toft).
Blue Water Shipping laver kontor i Thyborøn i samarbejde med den lokale virksomhed Kynde & Toft.

Thyborøn: Blue Water Shipping etablerer sig nu med kontor på Thyborøn Havn. Det er et udslag af, at virksomheden i adskillige år har været aktive med havnerelaterede services i Thyborøn på den jyske vestkyst.

- Vi har været involveret i en del opgaver de senere år, og da vi ser et stort fremtidigt potentiale, har vi nu besluttet at åbne kontor på havnen i Thyborøn. Det sker i samarbejde med en lokal partner, Kynde & Toft, siger Søren Stougaard fra Blue Waters Port Service Division.

Kynde & Toft har siden starten i 1958 været involveret i fiskeindustriens tekniske udvikling, og de seneste 30 år har firmaet udviklet og produceret hydrauliske anlæg og komponenter. Desuden arbejder firmaet med større og mindre stålkonstruktioner, forlængelse af fartøjer og reparation af alle slags entreprenørmaskiner. Firmaet, der har 72 ansatte, er hjemmehørende i Thyborøn, hvor dets samlede areal på omkring 4.000 m2 består af værksteder, lager- og kontorfaciliteter. Ydermere er de medejere af flydedokken i Thyborøn. Firmaet råder desuden over to mobilkraner, og adm. direktør for Kynde & Toft, Niels Olaf Vinther Jensen er glad for det nye samarbejde.

Annonce


Vi har været involveret i en del opgaver de senere år, og da vi ser et stort fremtidigt potentiale, har vi nu besluttet at åbne kontor på havnen i Thyborøn

Søren Stougaard, Blue Water Shipping.


- Hos Kynde & Toft har vi gennem årene udviklet vores forretning, og med samarbejdet med Blue Water tager vi endnu et skridt fremad. Vi ser gode muligheder i samarbejdet, som vi være til gavn for vores to firmaer – og for nye og eksisterende kunder og samarbejdspartnere, siger Niels Olaf Vinther Jensen.

I alle danske havne

Blue Water, der er en af Danmarks største transport- og logistikkoncerner, har en betydelig position inden for havnerelaterede opgaver, såsom stevedoring, skibsmægleri og oplagring. Disse services tilbydes i alle danske havne – gennem egne kontorer og stærke samarbejdspartnere.

- Det er vigtigt for Blue Water at have en dygtig lokal partner – også i Thyborøn, og i det nye samarbejde supplerer vi hinanden rigtig godt. Kynde & Toft har omfattende forretning og forankring i området, og vi supplerer med vores store netværk og ekspertise, hvilket gør os i stand til at levere flere services til eksisterende kunder, lige som vi ønsker at tilbyde vores service til nye kunder, siger Søren Stougaard.

Annonce

Havnedirektøren er positiv

Thyborøn Havn er en dynamisk havn med en fast position blandt de tre største fiskerihavne i Danmark. Men havnen er også atypisk, da den i modsætning til andre fiskerihavne samtidig har et meget stort godsflow, og de seneste ti år har udviklet sig fra at være en ren fiskerihavn til også at være hele Midt- og Vestjyllands godshavn.

Placeringen på vestkysten med forholdsvis kort afstand til produktionsdanmark kombineret med stor vanddybde, gode kajanlæg og lagerfaciliteter har gjort, at der fragtes omkring 1,5 millioner tons gods over kajanlægget om året.

Blue Waters grundlægger og bestyrelsesformand, Kurt Skov, ser frem til samarbejdet med Thyborøn Havn. Her er han – fra venstre – flankeret af havnens salgs- og marketingchef Tine Jensen Le Breton, Per Jensen, direktør for Blue Waters havnedivision samt havnedirektør Jesper Holt Jensen.

Havnedirektør Jesper Holt Jensen er glad for Blue Waters etablering i Thyborøn.

- For Thyborøn Havn er det meget positivt, at Blue Water Shipping etablerer sig fast i Thyborøn i samarbejde med en lokal aktør. Det understøtter i høj grad havnens strategi og satsning på gods og offshore, som vi har og fortsat investerer i, siger havnedirektøren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Forfatter Peter Borbergs har været fascineret af Piet Hein siden 1990'erne: Må knibe sig selv i armen over kildematerialet til stor biografi

Annonce