Annonce
Sydjylland

Stor restaurantkæde hæver toplinjen med 10 millioner kroner - men taber igen penge: Ny restaurant og flere store ændringer på vej

Adm. direktør for Restaurant Flammen, Piet Klein, er utilfreds med et samlet underskud, men hæfter sig ved, at der blev hentet over 10 millioner kroner i resultat på den primære drift. Vores pengekasse er solid og polstret, lyder det fra topchefen. Arkivfoto: Restaurant Flammen PR.
Restaurant Flammen tabte igen penge på bundlinjen i 2021, der var præget af corona-nedlukninger. Men pengetanken bag er polstret, og derfor formåede Flammen trods året at bygge nye restauranter. Topchefen glæder sig desuden over, at 2022 indtil nu er gået over al forventning.
Annonce
Annonce
Salg og marketing

Med ærlighed og et stort netværk kommer man langt: Jesper hjælper andre virksomheder med at løfte blikket fra driften

Byggeri og anlæg

Manden der tjente 75 millioner på en uge: Thylander har aldrig tabt en krone på en ejendom

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Økonomi og rådgivning

Konsulenthus har gang i væksten: Efterspurgt viden giver millioner på bundlinjen

Landbrug og fødevarer

Skyhøje priser på mælk og smør er kommet for at blive - virksomhederne skummer fløden, mens du betaler prisen

Uddannelse og sundhed

Operationer aflyses i Syddanmark grundet it-problemer

Job og arbejdsliv For abonnenter

Lars elsker at arbejde i 'forhadt' branche: - Det var da grænseoverskridende første gang, jeg stod overfor en morder

Transport og logistik

Massiv efterspørgsel presser priserne op på de brugte biler: - Jeg har aldrig oplevet en lignende situation

Transport og logistik

Københavns Lufthavn får bedste måned siden corona trods SAS-strejke