Annonce
Østjylland

Sparring og støtte er i høj kurs hos Neets

Eksportvirksomheden Neets i Horsens designer AV-kontrolsystemer, som styrer lys og lyd på blandt andet folkeskoler og i bestyrelseslokaler. Pressefoto
Neets i Horsens lancerer et nyt produkt internationalt. Erhvervshus Midtjylland støtter med at få ekstern hjælp på vejen ud på det tyske og franske marked.
Annonce

HORSENS: De 16 medarbejdere hos eksportvirksomheden Neets A/S, der designer AV kontrolsystemer på 21. år, har travlt.

70 procent af teknologien, der styrer lyd og lys i blandt andet folkeskoler og bestyrelseslokaler, eksporteres til alle klodens kontinenter.

Virksomheden med 16 medarbejdere tager udgangspunkt i Design Thinking og arbejder aktivt med strategi. Erhvervshus Midtjylland har medfinansieret flere forløb med eksterne rådgivere.

- Vi er en lokal eksportvirksomhed, som arbejder strategisk, og vi er enormt glade for Erhvervshus Midtjylland, og den sparring og støtte, de giver os. Det åbner nye døre og muligheder for os, når vi får ekstern hjælp, der kan bygge ovenpå virksomhedens egne kompetencer, siger Aske Korsgaard, der er ansvarlig for marketing og nye produkter.

Annonce

Nyt projekt

For nylig sagde Neets ja tak til at gå i gang med et nyt projekt medfinansieret af Erhvervshus Midtjylland. Virksomheden skal lancere et nyt produkt internationalt og arbejder sammen med et bureau i Aarhus om at få lagt en international strategi.

- Det bygger ovenpå de drøngode erfaringer, vi har med Erhvervshus Midtjylland i forvejen. Det gør en forskel for os, når vi får medfinansieret eksterne rådgivere, for det er en enorm kompetence, som kan supplere vores egen viden, understreger Aske Korsgaard.

Ligesom Neets målretter nye produkter til kundernes behov ved hjælp af Design Thinking, ser Neets behov for at skræddersy sin markedsføring til det enkelte land.

Viden om, hvad der virker på henholdsvis det franske og det tyske marked, når et nyt produkt lanceres, køber de sig nu til hos samarbejdspartneren. Neets forventer, at pengene er godt givet ud, på samme måde som de tidligere forløb erhvervshuset har medfinansieret.


Det åbner nye døre og muligheder for os, når vi får ekstern hjælp, der kan bygge ovenpå virksomhedens egne kompetencer.

Aske Korsgaard, ansvarlig for marketing og nye produkter, Neets A/S
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce