Annoncørbetalt indhold

Seniorrejser med kurs mod livsglæde og tryghed

PR-foto credit
Selvom du er kommet op i årene, er lysten til at rejse og opleve sandsynligvis intakt. Men måske mangler du lidt overblik og gå-på-mod. Løsningen kan findes hos Bella Rejser.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Tryghed og fælles oplevelser

En grupperejse med Bella Rejser består af seniorer fra samme kommune og fællesoplevelserne begynder allerede før check-in i lufthavnen. Du bliver nemlig hentet i bus fra et centralt opsamlingspunkt og kørt til lufthavnen, hvor der er hjælp til check-in og bagageaflevering. På rejsemålet modtages I af en dansk rejseleder fra Bella Rejser, som er sammen med gruppen hele ugen – både på hotellet og på udflugterne. Rejselederne er selv i alderen 55 til 70 år, så de har en god forståelse for gæsternes ønsker og behov.

Annonce


PR-foto credit


Hotellet er altid af god kvalitet og centralt beliggende. Her nydes den fælles morgen- og aftensmad og rejsen indeholder også fire udflugter som foregår i et roligt tempo. Trygheden ved en færdigpakket rejse suppleres af økonomisk overblik, for næsten alt er betalt på forhånd. Fly, hotel, hotelmåltider, buskørsel samt entré og frokoster på rejsens udflugter er alt sammen inkluderet i prisen.

Ideen og rejsemålene

Bella Rejser er 100% dansk og har eksisteret siden 2014. Rejsebureauet er baseret på ideen om, at alder ikke skal stå i vejen for gode oplevelser, og at grupperejser er en ideel ramme for afslappet samvær og nye fællesskaber.

Rejsemålene er udvalgt, så de er lune i foråret og efteråret og byder på smuk natur samt historiske, kulturelle og gastronomiske oplevelser.

PR-foto credit


Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

Annonce
Industri og produktion For abonnenter

Ulykke på golfbanen fik direktør til at tage sit liv op til revision: Har solgt sit 'hjertebarn' til konkurrent

Landbrug og fødevarer For abonnenter

Først fik Gittes mand en blodprop, og i weekenden brændte hendes ishus: - Det er bare et træhus. Ingen er kommet til skade

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Job og arbejdsliv

Mor og datter overtog tankstation med blomsterhandel, spillehal og butik: - Vi har ikke fortrudt et eneste øjeblik

Østjylland

Lav arbejdsløshed får flere firmaer i sving med medarbejdertrivsel: Få Thomas Vestergaards tre bedste råd til at lykkes med indsatsen

Job og arbejdsliv

Virksomhed med ekspertise i medarbejdermålinger hyrer udviklingskonsulenter på stribe: - Der er ikke plads til, at folk ikke føler sig godt behandlet

Handel og service

Vil du se en gammel forlystelsespark i forfald?: Nye ejere af Fyns Sommerland åbner porten efter overvældende interesse

Handel og service

Camilla flygtede fra Interflora: Nu har hun fået overskud og kreativiteten tilbage

Hotel og restauration For abonnenter

Efter 'grotesk' langsom konkursbehandling må hotel stadig holde lukket: 100 bookinger er gået tabt, mens både gælden og frustrationerne vokser