Annonce
Vestjylland

Se billeder: Velbesøgte messer for transport og entreprenørmaskiner

Transport-messen i MCH Herning fik besøg af lidt over 23.000 gæster, som blandt andet kunne se på de nye modeller fra lastbilfabrikkerne. Foto: Lars Møller / MCH Herning
Pænt over 20.000 mennesker lagde vejen forbi MCH Messecenter Herning til to samtidige fagmesser.

HERNING: 23.681 gæster besøgte 16.-18. september ”Transport 2021” og de 280 udstillere i MCH Messecenter Herning. Samtidig blev der på udendørsarealerne afviklet en anden fagmesse, ”Entreprenør & Håndværker”-messen, hvor bygge- og anlægsbranchen fremviste nye maskiner og gjorde en god handel. Her gik 9.737 mennesker gennem tælleapparatet.

Muligheden for igen at kunne møde kunderne og vise produkterne samt de mange gode gensyn skabte både glæde og tilfredshed hos udstillerne. De mange smil på messen betyder meget for Georg Sørensen, administrerende direktør i MCH A/S, der startede messen i 1988:

- Efter en lang nedlukning og udsættelser af flere messer, herunder Transport-messen, er det med en særlig glæde, vi står her i dag. En glæde over at have samlet tusindvis af fagfolk og især over de mange smil vi har mødt hos både udstillere og besøgende, siger Georg Sørensen og fortsætter:

Annonce

- Jeg vil gerne rette en stor tak til både messekomité og udstillere for tilliden. Og tak til de besøgende for at bakke op om transportbranchens messe og mødested. De mange positive udsagn bekræfter værdien af det personlige møde på messerne.

DM for lærlinge

En del af Transportmessen var dedikeret til ”Grøn Transport”, hvor udstilling og konferencer gav et indblik i den grønne omstilling af den tunge transport, ligesom Danske Speditører afholdt konferencen Fremtidens Logistik, som satte fokus på både muligheder og udfordringer inden for digitalisering og klima i logistikbranchen.

Under både Transportmessen og Entreprenør- og Håndværkermessen blev der afviklet DM for lærlinge, hvor elever fra erhvervsskolerne dystede i faglige discipliner så som at bakke med lastvogn med anhænger, løfteopgaver med kran og præcisionskørsel med gaffeltruck, mens entreprenør-maskinmekaniker-lærlingene dystede om blandt andet fejlfinding på tid.

Ifølge MCH blev de to fagmesser besøgt af i alt 33.418 gæster. Det hører dog med til historien, at en adgangsbillet til den ene messe gav gratis adgang til den anden, så nogle gæster er formentlig talt med to gange i det regnestykke.

Transport-messen afholdes næste gang 20. - 22. april 2023. Der er endnu ikke sat dato på den næste messe for entreprenørmaskiner.

Se mange flere billeder fra messerne på erhvervplus.dk.

Entreprenør og Håndværker-messe i Herning, september 2021. Foto: Thomas Maxe
Annonce
Annonce
Vestjylland

Thise Mejeris Hjerm-ost har vundet gourmetpris: - Den har de ramt lige bagi

Annonce
Erhverv For abonnenter

Ansatte blev fyret, da coronaen kom: Nu kan stor fynsk fabrik ikke skaffe folk nok

Annonce
Fyn

Kandidat til Odin Award: Reppy.dk vil giver din smartphone et længere liv for klimaets skyld

Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Juliane sælger flagstænger på nettet

Østjylland

Tak for indsatsen: Jysk-ansatte bliver belønnet med million-bonus

Erhverv

Klumme: Typiske spørgsmål fra nye investorer

Fyn For abonnenter

Bygger ny fabrik til 25 millioner kroner efter rekordoverskud: - Vi vil være dobbelt så store om fire år

Sydjylland For abonnenter

Vejen-virksomhed med knald på købt af stor svensk koncern:  - Ingen skal frygte for deres job

Erhverv For abonnenter

Claus har indrettet sit firma med over 250 kunstværker: - Når jeg bruger flere penge end planlagt, er konen ikke glad

Annonce