Annoncørbetalt indhold

Sørg for god reklame på vejene

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det er ikke nogen hemmelighed, at der i dag er en meget stor konkurrence inden for de fleste brancher. Derfor handler det også om at gøre lidt ekstra for på den måde at skille sig ud og tiltrække sig den opmærksomhed, der netop sørger for, at kunderne får øje på dig – og det kan være dyrt.


Derfor er der mange, der poster i dyre domme for at blive set blandt andet online via markedsføring på de sociale medier. Og det er selvom, at det faktisk kan gøres billigere.

Sørg for, at du bliver bemærket i bybilledet med smarte firmabiler

Hvis du driver en virksomhed, et firma eller en forretning, hvor I dagligt befinder jer på vejene. Det kan være for at besøge kunder, for at udføre arbejdsopgaver eller bare for at komme rundt og gøre opmærksom på jer selv, så er der nemlig god mulighed for at bruge dette.


Her er der blot behov for nogle gode biler, der repræsenterer dig og din virksomhed fra den aboslut bedste side. Det er nemlig ikke nok at gøre i ældre og snavsede biler, når man gerne vil ses i bybilledet.

Hos Aravl finder du gode muligheder for operationel leasing


Derfor bør du tage et kig på de mange forskellige muligheder for erhvervsleasing, der byder sig hos Arval. Hos Arval finder du operationel leasing af forskellige former for køretøjer – både almindelige biler og varevogne. Og derfor er der helt sikkert den bil, der for dig opfylder alle dine krav, ønsker og behov for en god firmabil. Du kan nemlig vælge mellem et stort udvalg af mærker og modeller af høj kvalitet, og derfor kan du skræddersy din løsning.

Og så kan du også være sikker på, at du foretager og en smart investering for både dig selv, din virksomhed og dine kunder.

Dine fordele ved en leasing-aftale

Der er nemlig flere forskellige fordele ved at gøre brug af en aftale om leasing. For det første skaber du den bedste værdi for din virksomhed, fordi du gør en god handel uden frygt for, at bilen mister sin værdi. Derfor kan du skabe en større fortjeneste, idet du optimerer din likviditet via en fast månedlig rate, således det er let for dig at forudsige dine udgifter.


Derudover er alt problemfrit, fordi alle services er inkluderet i aftalen. Derfor kan du bruge din tid på at fokusere på din virksomhed og det, som der har betydning for vækst og succes.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.