Annonce
Sydjylland

Rengøringsfirma med store ambitioner indtager Rømø

Det bliver typiske Rømø-sommerhuse som dette, All In One for fremtiden skal rengøre. Arkivfoto: H.C. Gabelgaard
All In One fra Nordals åbner kontor i Skærbæk.
Annonce

NORDALS/SKÆRBÆK: Ejeren svinger ikke selv kosten, men han får til gengæld flere og flere ansatte, der er gode til det.

Mikkel Louis Pedersen grundlagde i december 2018 rengøringsfirmaet All In One, der som navnet mere end antyder tilbyder totale serviceløsninger, i september 2019 fik firmaet egne lokaler, i oktober åbnede han en butik med salg af rengøringsmidler, som også kan købes på nettet. Og nu er han så draget mod vest og åbner i slutningen af måneden et kontor i Skærbæk, formentlig i Storegade.

- Vi har lavet aftaler med Novasol og Dancenter på Rømø, ligesom vi har fået rengøringsjobbet hos et større tysk firma, der arbejder med vindmøller i Havneby, og vores afdelingsleder skal have ansat 30. Vi har haft et godt samarbejde med jobcentret i Sønderborg Kommune for at skaffe ufaglært arbejdskraft, som vi så selv lærer op, og vi håber også at få et godt samarbejde med Tønder Kommune og Esbjerg Kommune, fortæller Mikkel Louis Pedersen og fortsætter:

- Vi har 17 ansatte på Nordals, hvor vi ud over sommerhuse har en masse kunder - både hos private og hos erhverv, hvor vi blandt andre har Hotel Nørherredhus. Vi yder alle former for service og har underleverandører, blandt andre vinduespudsere, en gulvlægger, tømrere og murere, så vi har mange ben at stå på. Ingen opgave er for lille til os. Så hvis fru Jensen skal have hjælp til at købe ind, så får hun det.

Mikkel Louis Pedersen, der blandt andet har arbejdet syv år i Norge som selvstændig vognmand, har store ambitioner med All In One:

– På tegnebrættet er en afdeling på Sjælland. Og på længere sigt vil vi også gerne have en afdeling nede i Tyskland.

Foreløbig gælder det dog det nye kontor i Skærbæk, hvor en afdelingsleder og en kontorassistent skal styre rengøringen i et landets mest attraktive sommerhusområder.

Annonce
Annonce
Sydjylland

Elevatorfirma i ny optur

Annonce
erhvervplus

X-Yachts får motor på

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce