Annoncørbetalt indhold

Randi A/S: lokal virksomhed i vækst

Virksomheden Randi har siden sin begyndelse under rmanavnet Randers Dørgrebs - og Metalvarefabrik i 1878 været indbegrebet af det lokale erhvervsliv i byen med kvalitetsprodukter udført i rustfri stål og moderne design, siger Torben Jensen, administrerende direktør for Randi A/S.
Randers-virksomheden Randi A/S oplever ny vækst og voksende efterspørgsel efter at have samlet hele forretningen i hjembyen, mener direktør Torben Jensen. Med en ny tysk ejer i ryggen har firmaet lagt fundamentet til en stærk udvikling fremover. Alt sammen til fordel for virksomheden og lokalsamfundet.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Rent og enkelt design. Klart skandinavisk. Og ikke mindst fra Randers i det jyske. Virksomheden Randi har siden sin begyndelse under firmanavnet Randers Grebs & Metalvarefabrik i 1878 været indbegrebet af det lokale erhvervsliv i byen med kvalitetsprodukter udført i rustfri stål og moderne design.

- Med den historie vi har i Randers, vil vi gerne være med til at bidrage så meget som muligt her lokalt for at kunne supplere erhvervslivet her i byen, siger Torben Jensen, administrerende direktør for Randi.

Annonce

- Vi forsøger at give så meget tilbage til den by, hvor vi har vores udspring. Ikke kun når det gælder erhvervslivet men også f.eks. som sponsor for vores fodboldhold her i Randers, tilføjer han.

Randi A/S har et stærkt fokus på at være en virksomhed orienteret om design, hvor man arbejder sammen med en række af de førende nordiske arkitekter og designere, siger Torben Jensen, administrerende direktør for Randi A/S.

Randi vokser støt og stærkt

Efter en årrække med en amerikansk ejer, hvor produktion, lager og logistik var forlagt til Tjekkiet, har Randi med en ny tysk ejer hentet det hele tilbage til Randers. Det har ikke alene skabt nye arbejdspladser i lokalområdet men også givet forretningen helt nye muskler til at tage sig af bestående og nye kunder.

I dag er virksomheden i stand til at levere langt hurtigere og mere fleksibelt fra Randers og ud til kunderne end tidligere, understreger direktøren. Det har kunderne taget godt imod i en grad, så det har givet mere vækst og ere arbejdspladser, understreger Torben Jensen. Ikke alene har gamle kunder holdt ved, nye kunder er kommet til.

- Siden vi blev overtaget af ECO Schulte GmbH & Co. i 2014, har vi oplevet en stigende omsætning og efterspørgsel, hvor vi også løbende har ansat flere medarbejdere.

Han peger på, at med den nye ejer står Randi langt stærkere på markedet, da man har fået et langt bredere produktsortiment at kunne tilbyde kunderne, der nu ikke behøver at henvende sig til flere forskellige leverandører: Hos Randi kan de få det meste af, hvad de skal bruge til døre, lige fra dørgreb, dørlukker, og intelligente elektroniske løsninger til døren. Randi har ligeledes stor erfaring med leverance af sanitet.

- Gennem de sidste år er vi blevet en mere komplet leverandør end tidligere. I dag kan vi komme bredt ud i markedet med en langt større palette af produkter til byggeprojekter. Hvor vi før kun leverede dørgreb og beslag, kan vi nu også tilbyde mekaniske og automatiske dørløsninger med en del elektroniske dele indbygget. Med andre ord har vi fået en langt stærkere position i markedet, siger Torben Jensen.

Hos Randi A/S kan kunderne få det meste af, hvad de skal bruge til døre, lige fra dørgreb, dørlukker, og intelligente elektroniske løsninger til døren. Randi har ligeledes stor erfaring med leverance af sanitet.

Randi et Brand der åbner døre

Samtidig holder Randi et stærkt fokus på at være en virksomhed orienteret om design, hvor man arbejder sammen med en række af de førende nordiske arkitekter og designere.

- En af årsagerne til at ECO Schulte GmbH & Co blev interesseret i Randi var, at de gerne ville ind på det danske og skandinaviske marked med deres produktløsninger. Men de var også interesseret i at få et brand, som kunne åbne døre på det europæiske projektmarked, siger Torben Jensen.

- Og det har de fået med os. Vi er anerkendt i markedet blandt arkitekter. ECO Schultes produkter er kendetegnet ved tysk grundighed, og sammen med Randiprodukternes designmæssige indhold og høje kvalitet kan vi tilbyde fuldendte løsninger til vores kunder, der passer til både det tyske og skandinaviske marked. Det er en kæmpe fordel for både os og vores moderselskab, understreger Torben Jensen.

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

Annonce
Industri og produktion For abonnenter

Ulykke på golfbanen fik direktør til at tage sit liv op til revision: Har solgt sit 'hjertebarn' til konkurrent

Landbrug og fødevarer For abonnenter

Først fik Gittes mand en blodprop, og i weekenden brændte hendes ishus: - Det er bare et træhus. Ingen er kommet til skade

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Job og arbejdsliv

Mor og datter overtog tankstation med blomsterhandel, spillehal og butik: - Vi har ikke fortrudt et eneste øjeblik

Østjylland

Lav arbejdsløshed får flere firmaer i sving med medarbejdertrivsel: Få Thomas Vestergaards tre bedste råd til at lykkes med indsatsen

Job og arbejdsliv

Virksomhed med ekspertise i medarbejdermålinger hyrer udviklingskonsulenter på stribe: - Der er ikke plads til, at folk ikke føler sig godt behandlet

Handel og service

Vil du se en gammel forlystelsespark i forfald?: Nye ejere af Fyns Sommerland åbner porten efter overvældende interesse

Handel og service

Camilla flygtede fra Interflora: Nu har hun fået overskud og kreativiteten tilbage

Hotel og restauration For abonnenter

Efter 'grotesk' langsom konkursbehandling må hotel stadig holde lukket: 100 bookinger er gået tabt, mens både gælden og frustrationerne vokser