Annoncørbetalt indhold

Overvejer du et AUBO køkken, bad, bryggers eller garderobe?

PR-foto credit
Annonce

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

At få nyt køkken, bad, bryggers eller garderobe i virksomheden kræver penge og tid – det sidste ikke så meget i forhold til montering, men mere hvad angår at blive helt sikkert på, hvad du vil have. Skal skufferne have greb? Hvis ja, hvad for et design skal de så have, og hvordan skal de sidde? Hvad skal temaet/stilen være – sort/hvid minimalisme, et rustikt look eller et lyst, nordisk koncept? Her er det en god idé at vælge elementer og materialer, der allerede passer ind i den stil, der ellers er i virksomheden for at skabe den bedst mulige sammenhæng og råde tråd.

Se mere her om, hvad du bl.a. kan finde af tilbud både på det overordnede niveau og ned i detaljer om panelmaterialer hos AUBO – køkken, bad, bryggers og garderobe i alle prisklasser.

Find et AUBO køkken til dit budget og ønsker

Hos de fleste virksomheder giver det god mening at have et større eller mindre køkken i tilgængeligt, hvis der skal laves eller opbevares mad til medarbejderne. Her kan det være, at I kun har behov for et tekøkken uden behov for egentlig tilberedning af mad, eller det kan være, at I har brug for et fuldt køkken.

Når det kommer til et AUBO køkken, er der tilbehør på alle former og køkkener til snart sagt alle budgetter og behov. I kan desuden få hjælp til at lægge dig fast på et nyt køkken ved at skaffe gratis opmåling fra køkkenvirksomheden og få farve- eller 3D-tegninger at reflektere lidt over, så I kan vurdere, hvilket behov køkkenet skal matche op med.

Værd at vide om toiletfaciliteter

Er det badeværelset, er det relevant at vide, hvor mange toiletter og vaske I skal bruge, og om I måske også skal bruge nogle badefaciliteter. For nogle virksomheder kan det give god mening at få opsat en eller flere bademuligheder, som medarbejderne kan gøre brug af.

Du skal hurtigt kunne få fat i makeup, deodorant, barberblade og parfumer, så morgenrutinen hurtigt er overstået. Spejles antal, størrelse og placering er vigtig – for vil du se hele kroppen efter badet eller ej?

Hvad med bryggers og graderobe?

Bryggers og garderobe er alt andet lige mere simple rum, men her byder forskellige spørgsmål sig også. Er det noget, I har behov for i jeres virksomhed – hvis ja, hvilke elementer og maskiner har I behov for?

Det kan sagtens være, at I har behov for en vaskesøjle og opbevaring af overtøj. Derfor er det igen vigtigt at have behovene med i overvejelserne, så I får det helt rette til jeres virksomhed.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.