Annoncørbetalt indhold

Også heste har brug for kosttilskud

PR-foto credit
Annonce

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Er du som de fleste danskere, har du formentligt prøvet at tage kosttilskud af enten den ene eller den anden afart. For eksempel har mange af os brug for D-vitamin i vintermånederne grundet den begrænsede mængde dagslys. Det er dog af åbenlyse årsager, om end disse kan være nemme at overse, ikke kun mennesker, der fra tid til anden kan komme i en situation, hvor de har gavn af supplementer og tilskud ud over den almindelige kost. Dette gælder ikke mindst for heste, der med deres store og stærke kroppe gerne skal kunne opretholde en høj grad af sundhed.


Disse produkter bruges i særlig grad ofte hos danske hesteejere

Naturligvis er ikke alle heste ens, men er du nysgerrig på, hvilke former for tilskud, en dansk hest typisk kan have gavn af, kan du for eksempel orientere dig i følgende liste, der repræsenterer nogle af de mest gængse kosttilskud til de firbenede væsener:


·        Psyllium Husk med urter og fermenteret quinoa. Dette produkt er sandudtrækkende, hvilket er med til at skabe en fordøjelsesfremmende effekt, så hesten bedre kan optage næringen fra sin mad. Bruges ved jordfolde og nedbidt græs, hvor hesten risikerer at indtage sand og jord.

·        Blodsukker regulerende tilskud. Dette bruges til heste, der befinder sig i risiko for at udvikle følgesygdomme som konsekvens af et højt blodsukker. Produktet stimulerer tarmfunktion og immunforsvar.

·        Diverse godbidder, der ikke indeholder problematiske elementer, der i det lange løb er dårligt for hesten. Disse kan med fordel bruges ved træning.

·        Et såkaldt ”cool down”-tilskud, der er særligt oplagt til nervøse heste. Bruges med fordel under klipning, transport, dyrlæge eller andre situationer, hvor hesten ellers vil opføre sig utrygt.


Derfor er ekspertviden essentielt

Har du en hest, og er du i tvivl om, hvilke former for tilskud, denne kunne have brug for? I så fald er der ingen grund til yderlige bekymring. Få svaret på Urtefarm.dk og lad dine beslutninger blive guidet af ekspertviden inden for området.


Ekspertviden er vigtigt, da man ikke en til en kan sammenligne mennesker og dyr. Deres fordøjelsessystem og kost varier for eksempel en hel del fra vores, ligesom også deres næringsmæssige behov har deres egen spidsfindigheder. Disse kommer for eksempel til udtryk i form af en nødvendighed af sporstoffer, essentielle fedtsyrer og ikke mindst aminosyrer. Ønsker du at give din hest de bedste vilkår, bør du derfor læne dig op ad ekspertviden, der bygger på netop disse iagttagelser, så er du bedst sikret.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.