Annoncørbetalt indhold

Odds på de spændende kampe med de danske håndboldtalenter

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

At oddse kan gøre det at følge med i sport 10 gange mere spændende, og hvis ikke de seneste måneders håndbold har været spændende nok, så er der en løsning på det. Håndboldsæsonen er ved at være slut, men for dælen hvor har det været spændende at følge med i både kvinderne EM i december 2020, hvor de endte i semifinalerne, og i herrernes VM triumf, hvor de i januar 2021 atter hiver guldpokalen hjem til Danmark. Der er masser af spændende håndboltalenet at følge med i, så hvis du kan lide at oddse på sport, hvor hvor spændingen kræver, at man bider negle og sidder på det yderste af sofakanten, så odds håndbold.


Kvindernes EM 2020

Kvindernes europamesterskab i håndbold blev sidste år afholdt i Herning i Danmark fra d. 3 til d. 20 december. Danskerne havde lagt sig i selen til en rigtig spændende turnering, hvor der var høje forventninger til håndboldpigerne, som havde trænet hårdt op til, at denne turnering skulle være et vendepunkt. Oprindeligt var det planen, at det var Norge, der skulle være vært for begivenheden, men på grund af Norges tilstand i forhold til Corona, så endte værtskabet alligevel hos danskerne, som klarede opgaven til UG. De formåede virkelig at indkapsle begivenhederne i de omtalte bobler, som skulle sørge for, at smittespredningen ikke kom til at ødelægge turneringen. Til trods for det hårde arbejde i forhold til logistikken, så arbejdede de danske damer desværre ikke hårdt nok på banen, og det førte til at de tabte semifinalen 25-19 til Kroatien. Den endelige vinder af turneringen med favoritterne fra Norge, som vandt over Frankrig i finalen 20-22.


Herrenes VM triumf i 2021 

Heller ej at forglemme så kunne vi jo spændt følge de danske håndboldherre i deres kamp for at bevare guldpokalen i verdensmesterskaberne her i januar, og det var heller ikke blottet for spænding. Til trods for både afgørende spillere på bænken og i isolation på grund af coronasmitte eller maveonde, så kæmper drengene sig igennem de første mange kampe uden problemer. De hidtil mest spændende kamp var dog da de nåede kvartfinalen mod værtslandet Ægypten, som bød på både udvisninger, røde kort, masser af straffekast, forlængede spilletid og afslutningsvis en kneben sejr til Danmark efter straffekastkonkurrence. Næsten to millioner danskere fulgte ivrigt med herhjemmefra, hvor der trods coronaomstændighederne ikke manglede opbakning. Turneringen kulminerer i finalekampen, hvor Danmark møder Spanien, og her falder de spanske hold mod alt forventning helt sammen, hvilket giver det danske landshold muligheden for atter at hive trofæet hjem, hvor det hører til.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.