Annonce
Østjylland

Nyt vindselskab ser dagens lys

Det rådgivende ingeniørfirma DIS Group, som blandt andet ejer den internationale vidensvirksomhed DIS/CREADIS, etablerede i slutningen af februar 2021 selskabet CREADIS Wind Solutions. Foto: CREADIS Wind Solutions
Med baggrund i over 20 års erfaring fra vindindustrien har det rådgivende ingeniørfirma DIS Group i slutningen af februar stiftet selskabet CREADIS Wind Solutions. Firmaet tilbyder specialløsninger til vindindustrien.

Skanderborg: Et nyt firma har set dagens lys. Det sker efter det rådgivende ingeniørfirma DIS Group, som blandt andet ejer den internationale vidensvirksomhed DIS/CREADIS, har valgt at etablere selskabet CREADIS Wind Solutions. Et firma, hvis hovedformål bliver udvikling og salg af specialløsninger til vindindustrien.

Selskabet er baseret på over to årtiers erfaring med levering af tekniske løsninger, projekter og fagekspertise til vindindustrien og vil kombinere faglig rådgivning med teknisk knowhow til både offshore- og onshore-vindmøller.


Annonce

Med lanceringen af NAS tager vi det næste skridt frem mod at levere innovative løsninger til vores kunder overalt i verden.

Niels Christan Lind-Frandsen, hovedansvarlig for Navigation Aid Solutions ved CREADIS Wind Solutions


- Vores over 20 års erfaring i at levere løsninger til vindindustrien betyder, at vi har en enorm viden og omfattende praktisk erfaring. Kombineret med et stort netværk af kunder og leverandører udgør det et stærkt fundament for det nye selskab, udtaler Kenneth Schmidt, administrerende direktør i DIS/CREADIS, i en pressemeddelelse.

Det første produkt, som virksomheden lancerer, bliver Navigation Aid Solutions (NAS). Et produkt, der fungerer som en oplyst markør, der kan hjælpe fly og skibe med at få øje på og navigere uden om vindmøller, så kollisioner kan undgås. Og her er de første ordrer allerede tikket ind.

- Med lanceringen af NAS tager vi det næste skridt frem mod at levere innovative løsninger til vores kunder overalt i verden - løsninger, der bidrager til at reducere Levelized Cost of Energy (LCoE) og betyder, at vi løfter ansvaret for at skabe et grønnere miljø for de kommende generationer, fortæller Niels Christian Lind-Frandsen, der hovedansvarlig for produktet, i samme pressemeddelelse.

Lauag


Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Kig med indenfor i Oldenborghus: Spritnye ungdomsboliger står snart klar og der er mange ledige

Annonce
Erhverv For abonnenter

Kro må afvise gæster og lukke tre af ugens dage: Kokke og tjenere er ikke vendt tilbage efter genåbningen

Annonce
Erhverv

Vindmølle-vokseværk i Munkebo: Lorc er gået fra nul til 25 megawatt på syv år - og er klar til at bygge endnu større

Annonce
Forsiden netop nu
Sydjylland For abonnenter

Eventyret på Industrisvinget: Fra lys idé til succesfuld forretning

Sydjylland For abonnenter

Brødre har ramt en guldåre i roboteventyr: Markrobot giver kæmpe vækst hos sydjysk virksomhed

Erhverv

Aarhus-firma hyrer flere medarbejdere: Computerspil sælger for 365 millioner før det er udgivet

Erhverv For abonnenter

285 mand var sendt hjem, alligevel satte fynsk fabrik rekord i overskud

Erhverv

Sunde kunder hjælper Danske Bank til større milliardoverskud

Erhverv

Ulovligt parkerede campingvogne sætter lastbiler i dilemma på rastepladser: Enten skal de parkere ulovligt eller bryde regler om køre- og hviletid

Annonce