Annonce
Østjylland

Nyt vindselskab ser dagens lys

Det rådgivende ingeniørfirma DIS Group, som blandt andet ejer den internationale vidensvirksomhed DIS/CREADIS, etablerede i slutningen af februar 2021 selskabet CREADIS Wind Solutions. Foto: CREADIS Wind Solutions
Med baggrund i over 20 års erfaring fra vindindustrien har det rådgivende ingeniørfirma DIS Group i slutningen af februar stiftet selskabet CREADIS Wind Solutions. Firmaet tilbyder specialløsninger til vindindustrien.

Skanderborg: Et nyt firma har set dagens lys. Det sker efter det rådgivende ingeniørfirma DIS Group, som blandt andet ejer den internationale vidensvirksomhed DIS/CREADIS, har valgt at etablere selskabet CREADIS Wind Solutions. Et firma, hvis hovedformål bliver udvikling og salg af specialløsninger til vindindustrien.

Selskabet er baseret på over to årtiers erfaring med levering af tekniske løsninger, projekter og fagekspertise til vindindustrien og vil kombinere faglig rådgivning med teknisk knowhow til både offshore- og onshore-vindmøller.


Annonce

Med lanceringen af NAS tager vi det næste skridt frem mod at levere innovative løsninger til vores kunder overalt i verden.

Niels Christan Lind-Frandsen, hovedansvarlig for Navigation Aid Solutions ved CREADIS Wind Solutions


- Vores over 20 års erfaring i at levere løsninger til vindindustrien betyder, at vi har en enorm viden og omfattende praktisk erfaring. Kombineret med et stort netværk af kunder og leverandører udgør det et stærkt fundament for det nye selskab, udtaler Kenneth Schmidt, administrerende direktør i DIS/CREADIS, i en pressemeddelelse.

Det første produkt, som virksomheden lancerer, bliver Navigation Aid Solutions (NAS). Et produkt, der fungerer som en oplyst markør, der kan hjælpe fly og skibe med at få øje på og navigere uden om vindmøller, så kollisioner kan undgås. Og her er de første ordrer allerede tikket ind.

- Med lanceringen af NAS tager vi det næste skridt frem mod at levere innovative løsninger til vores kunder overalt i verden - løsninger, der bidrager til at reducere Levelized Cost of Energy (LCoE) og betyder, at vi løfter ansvaret for at skabe et grønnere miljø for de kommende generationer, fortæller Niels Christian Lind-Frandsen, der hovedansvarlig for produktet, i samme pressemeddelelse.

Lauag


Annonce
Annonce
Vestjylland

Thise Mejeris Hjerm-ost har vundet gourmetpris: - Den har de ramt lige bagi

Annonce
Erhverv For abonnenter

Ansatte blev fyret, da coronaen kom: Nu kan stor fynsk fabrik ikke skaffe folk nok

Annonce
Fyn

Kandidat til Odin Award: Reppy.dk vil giver din smartphone et længere liv for klimaets skyld

Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Juliane sælger flagstænger på nettet

Østjylland

Tak for indsatsen: Jysk-ansatte bliver belønnet med million-bonus

Erhverv

Klumme: Typiske spørgsmål fra nye investorer

Fyn For abonnenter

Bygger ny fabrik til 25 millioner kroner efter rekordoverskud: - Vi vil være dobbelt så store om fire år

Sydjylland For abonnenter

Vejen-virksomhed med knald på købt af stor svensk koncern:  - Ingen skal frygte for deres job

Erhverv For abonnenter

Claus har indrettet sit firma med over 250 kunstværker: - Når jeg bruger flere penge end planlagt, er konen ikke glad

Annonce