Annonce
Sydjylland

Ny marineservice med erfaren mekaniker

Martin Hansen er klar til at rulle ud og hjælpe bådfolket. Foto: Carsten B. Grubach
Aabenraa Cylinderservice vil ud til bådfolket.

AABENRAA: Martin Hansen har en stor viden om bådmotorer. Så stor, at han siden 1. marts har været på farten som den foreløbigt eneste ansatte i Sydjysk Marineservice på adressen Kathale 39 i Aabenraa.

- Og det er alle former for bådmotorer, jeg kan vedligeholde og reparere, siger Martin Hansen, der netop har været på job i havnen i Aabenraa.

- Jeg er udlært mekaniker og har 10 års af erfaring med bådmotorer, og da der har været stor efterspørgsel på marineservice i området, blandt andet fra havnene i Sønderborg, Gråsten og Kolding, gik vi i gang.

Med "vi" mener han sig selv og Lars Pedersen, medejer af Aabenraa Cylinderservice, som Sydjysk Marineservice foreløbig er en del af. Og vokser arbejdet i den nye del af butikken, kan der med tiden måske oprettes et selvstændigt selskab.

Det er højsæson for bådfolket, og Sydjysk Marineservice/Martin Hansen tilbyder forårsklargøring, vedligeholdelse, reparation, senere på året også vinterkonservering, og så alt det arbejde, der vedrører bådmotorer - påhængs- og indenbords - samt drev fra de små til de helt store både.

Annonce
Med 10 års erfaring kan Martin Hansen yde flere former for marineservice i Syd- og Sønderjylland. Foto: Carsten B. Grubach

Ud til kunden

- Vi kan da godt hente mindre både herop på en trailer, men ellers er det meningen, at jeg kommer ud til kunden og laver montørarbejde, siger Martin Hansen.

- Vi har haft lidt at gøre med bådmotorer og tidligere tænkt på, at vi skulle gøre mere ved det, og nu er muligheden her med Martin, siger Lars Pedersen og tilføjer:

- Og så passer det fint ind i den cylinderservice, vi arbejder med i forvejen.

Martin Hansen har med egne ord haft nok at rive i siden 1. marts i Sydjysk Marineservice, der ud over service og reparation sælger bådmotorer til konkurrencedygtige priser. Og skulle Martin Hansen få så travlt, at han ikke kan nå det hele, er Aabenraa Cylinderservice klar med hjælp fra en af sine ansatte.

- Vi har derfor mulighed for at kunne udføre større opgaver i form af for eksempel motorrenoveringer af enhver art, siger Lars Pedersen.

Annonce
Annonce
Erhverv

Blikkenslager er blevet kistemager

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Digital hjælp er blevet gratis

Sydjylland

Samarbejde uden skriftlig aftale var omfattet af handelsagentloven: Enkeltmandsvirksomhed fik en halv mio. kroner i godtgørelse

Annonce