Annoncørbetalt indhold

NH Gardiner har succes med deres rullende gardinbutik

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

NH Gardiner har ingen fysisk gardinbutik. Til gengæld har de en rullende gardinbutik eller bedre kendt som en gardinbus. Det er et koncept, som NH Gardiner har stor succes med.

Virksomheden, der har base i Ringsted, drives af Nicolai Hvid, der har valgt at stifte anpartsselskabet NH Gardiner ApS til formålet.

Annonce

Siden etableringen af NH Gardiner har der kun været ét hovedfokus; at levere professionelle og skræddersyede gardinløsninger til kvalitetsbevidste sjællændere. Foruden privatkunder har gardinvirksomheden en række af erhvervskunder og kommunale kunder. På deres hjemmeside fremhæver de bl.a. Ringsted Kommune og Ejner Hessel som deres kunder.

Rullende gardinservice på Sjælland

Førhen skulle man bruge både hele og halve eftermiddage på at lede de fysiske gardinforretninger tynde for gardiner. Dette er ikke nødvendigt i 2022. I stedet for at besøge de lokale gardinforretninger er der mulighed for at lade gardinforretningerne komme hjem til en. Dette kan ske ved, at man bestiller en gardinbus.

Netop muligheden for at se og opleve gardiner i sit eget hjem er en service, som NH Gardiner tilbyder. De har deres egen gardinbus, som kører på hele Sjælland, herunder Ringsted, Roskilde, Næstved og København. Læs mere om konceptet hos NH Gardiner her.

10 års erfaring

NH Gardiner kan bryste sig af at have intet mindre end 10 års erfaring. Her har du altså at gøre med en gardinvirksomhed, der ved, hvad de taler om. De har endvidere en stor faglig stolthed.

De mange års erfaring i branchen kan komme dig som kunde til fordel. Der vil nemlig være en overvejende sandsynlighed for, at du kan blive vejledt i retningen af de perfekte gardiner for dig og dit hjem.

Et bredt udvalg af gardiner

NH Gardiner har 10 års erfaring, og de dækker et stort geografisk område med deres service, men fordelene stopper ikke der. NH Gardiner er også kendt for at føre et meget bredt udvalg af gardiner. Udvalget tæller bl.a. liftgardiner, plisségardiner, rullegardiner, stofgardiner og sågar insektnet. Ja, der er stort set ikke det, som du ikke kan købe inden for gardiner og solafskærmning.

Service i verdensklasse

NH Gardiner stiler altid mod det perfekte resultat og bestræber sig altid på at levere en service i verdensklasse. God service giver glade kunder, og da NH Gardiner lever af glade og tilfredse kunder, så er service noget, der ikke bliver gået på kompromis med.

Vil du gerne vide mere om, hvad NH Gardiner kan tilbyde, så kontakt dem allerede i dag. De kan kontaktes pr. telefon eller mail. Du har også mulighed for at kontakte dem via deres kontaktformular. Find kontaktformularen, kontaktoplysningerne og åbningstiderne på deres website.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.