Annonce
Erhverv

MFT Energy kommer ud af 2019 med masser af energi

Administrerende direktør Cagdas Ates - i midten - kan se tilbage på et stærkt 2019 i energihandels-virksomheden MFT Energy med base i Aarhus. Foto: Michael Svenningsen
2019 betød både økonomisk fremgang og massive investeringer i fremtiden for aarhusianske MFT Energy. Og energihandels-virksomheden forventer fortsat vækst også i coronaramte 2020.

AARHUS: Siden den aarhusianske virksomhed MFT Energy blev grundlagt i 2017, har firmaet kun oplevet mærkbar økonomisk vækst.

Og i 2019 kunne MFT Energy præsentere en omsætning på 826 millioner kroner. Med massive investeringer i fremtiden er virksomheden klar til at tage næste skridt i ambitionen om at blive verdens bedste energihandler, oplyser MFT Energy selv i en pressemeddelelse.

Firmaet, som bygger på en unik parterskabsmodel, leverede ikke kun finansiel vækst. 2019 betød også flere ansatte, flere partnere, nye forretningsområder og åbning af nye markeder.

Annonce

MFT Energy facts

MFT Energy blev grundlagt i 2017.
MFT Energy har hovedkvarter i Aarhus, Danmark og et kontor i Istanbul, Tyrkiet.
MFT Energy handler med energi i 24 lande.
MFT Energy handler med elektricitet og gas.
MFT Energy er bygget på en partnermodel, hvor succesfulde medarbejdere kan blive medejere.
MFT Energy har aktuelt syv datterselskaber sammen med sine partnere. /exp

Highlights fra 2019

Dækningsbidrag udgør 35,6 millioner kroner; en stigning på 71 procent. Resultat før renter og skat (EBIT) blev 15,8 millioner kroner.

MFT Energy handler nu energi i 24 lande – en stigning på 16 lande. Fem nye forretningsområder er etableret, herunder handel med gas, US, Nordic, UK samt handel i Sydøsteuropa.

Virksomheden har budt velkommen til 25 nye medarbejdere – en stigning på 200 procent - og 23 medarbejdere er nu partnere i virksomheden.

- Vi har sikret et solidt og enestående fundament til at fortsætte vores vækst, og vi forfølger vores ambitioner. Vi forventer, at der kommer meget ud af de investeringer, som vi har foretaget i 2019, siger administrerende direktør I MFT Energy, Cagdas Ates.

På trods af Corona-pandemien, og dens økonomiske konsekvenser, forventer MFT Energy at opnå en endnu højere omsætning og EBIT i 2020, oplyser Cagdas Ates.

Annonce
Annonce
Fyn

Plan Organic ramt af læbestiftseffekten

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Digital hjælp er blevet gratis

Annonce