Annonce
Vestjylland

Liebhaver-mægler har åbnet kontor i Vestjylland: - En liebhaver-bolig behøver faktisk ikke være dyr

Trine Risum Rasmussen er ny ejendomsmægler i Vestjylland. Hun skal sælge liebhaverboliger for kæden Lilienhoff. Pressefoto
Lilienhoff har specialiseret sig i salg af liebhaver-boliger. Nu er de første 20 vestjyske boliger kommet på kortet, og flere er på vej.

HOLSTEBRO: Et gennemrenoveret hus på 202 kvadratmeter, centralt i Holstebro og med idyllisk udsigt over Storå, er netop sat til salg. Det er faktisk ikke første gang, at huset er på markedet, men denne gang er det udbudt til salg som ”liebhaverbolig” som et af 20 nye salgsemner hos Lilienhoff, der netop har åbnet en afdeling i Vestjylland.

Huset på Danavej i Holstebro er udbudt til salg til 4.750.000 kroner. Det ville nok få en københavner eller en aarhusianer til at tænke, at der var en trykfejl i den lave pris. Og selv i Holstebro er det såmænd ikke så dyrt endda. Men pris og liebhaveri er ikke det samme, forklarer ejendomsmægleren.

- Liebhaveri er noget, der skiller sig ud fra mængden. Det behøver faktisk ikke være en dyr bolig. Eksempelvis kunne det være en faldefærdig ruin, hvis blot den lå rigtig godt, for eksempel i et flot skovområde. Ofte er det boliger, som har en historie, eller som har en flot udsigt over å, fjord eller bakket landskab. Og så kan det også være noget, som skiller sig ud rent arkitektonisk, fortæller Trine Risum Rasmussen.

Annonce

Hun er ejendomsmægler og ny vestjysk repræsentant for Lilienhoff. Og så er hun oven i købet oprindeligt uddannet som bygningskonstruktør, og det giver hende nogle fordele.

- Jeg kan se kvaliteten i de materialer, der er brugt, og så har jeg nok også en god fornemmelse af, hvad det ville have kostet at opføre en tilsvarende ny bolig. Og jo, jeg kunne da også godt give sælger eller køber gode råd om, hvad der kunne gøres ved boligen, siger Trine Risum Rasmussen.

Foto med wow-effekt

- Gør man noget ekstra ud af at få boligen til at se lækker ud, når det er en liebhaver-bolig?

- Jeg kan råde kunderne, men det er dem, der i sidste ende bestemmer. Der kan være situationer, hvor man ønsker et hurtigt salg, og så er der måske ikke tid til at sætte boligen i stand. Men jo, vi gør noget ekstra ud af præsentationen, for eksempel gør vi rigtig meget ud af fotograferingen. Vores fotograf har meget erfaring i bolig-fotografering, og vi kan også godt finde på at sende ham ud til boligen flere gange for at få de helt rigtige billeder med ”wow-effekt”. For eksempel har udsigten og beliggenheden ofte stor betydning, og så kan det blive nødvendigt at køre ud flere gange for at fange det rigtige vejr, forklarer Trine Risum Rasmussen.

Det omtalte hus på Danavej er sat meget, meget pænt i stand. Det afspejler de ikke færre end 53 billeder på salgsannoncen da også. Den grundige markedsføring er netop et af de områder, hvor Lilienhoff gerne vil skille sig ud.

- Jeg har ikke helt så mange boliger til salg, som jeg ville have, hvis jeg arbejdede for en traditionel mægler. Hos Lilienhoff skal der være tid til at give en mere personlig, tilpasset service til sælgerne. Det kræver også mere arbejde at skulle prissætte boligen, for det kan være svært at finde noget tilsvarende. Det er jo ikke ligesom at skulle finde salgsprisen på et rækkehus, siger Trine Risum Rasmussen.

Annonce

Satser på vækst

Hun er fortrøstningsfuld i forhold til at finde købere til de vestjyske liebhaverboliger.

Planen er helt klart, at vi skal vokse med tiden, så jeg får et par kolleger.

Trine Risum Rasmussen, ny ejendomsmægler for Lilienhoff

- Noget af det, som vi er gode til, er at markedsføre boligerne i hele landet. Køberne ser ikke nødvendigvis så meget på pris eller en bestemt by. De kan være mere interesseret i en god beliggenhed, for eksempel ”lige ud til vandet” eller ”tæt på jagtmuligheder”, og så kan vi hjælpe dem med at finde det. Vi har faktisk også en del tyskere og udlandsdanskere, som søger bolig eller feriebolig gennem Lilienhoff, fortæller hun.

Trine Risum Rasmussen bor privat i Struer og har foreløbig bemandet et kontor i Nupark i Holstebro. Her håber hun snart at få selskab af nye kolleger.

- Salg af liebhaver-boliger tager ofte noget tid, og vi er først lige åbnet i september, så jeg har travlt med at få gjort de nye emner klar til markedsføring. De første 20 er lagt online på hjemmesiden, og vi har mindst lige så mange på vej. Og så er planen helt klart, at vi skal vokse med tiden, så jeg får et par kolleger, siger Trine Risum Rasmussen.

Lilienhoff har afdelinger i København, Aarhus, Odense, Haderslev - og nu også i Holstebro. Det nye vestjyske kontor dækker Nordvestjylland op til Thisted-egnen mod nord, ned til den sydlige vestkyst omkring Ringkøbing Fjord og mod øst ind mod Skive. Se boligerne på www.lilienhoff.dk.

Annonce
Annonce
Randers

Kabinefabrik kræver ikke, at medarbejdere viser coronapas, men alternativet er krav om mundbind

Annonce
Østjylland For abonnenter

Holch Povlsen og prins Joachim taber penge i Horsens-selskab: Omsætningen dykkede efter Wedells exit

Annonce
Erhverv

Lizette Risgaard: De Konservatives finanslov er gift for vores samfund

Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Erhvervsredaktøren: Nu trækker vi lod om den grønne omstilling

Fyn

Kendt erhvervsmand lod drømmejobbet i efterretningstjenesten ligge for at blive iværksætter: Jeg stræber altid efter at gøre tingene lidt bedre

Østjylland

Stærkere sammen: Konkurrerende firmaer hjælper hinanden med rottebekæmpelsen landet over

Erhverv For abonnenter

Frygtet svinesygdom rykker nærmere og nærmere Danmark: Rigtig mange bønder er her ikke i morgen, hvis den krydser grænsen

Vestjylland

Offshore-møller har givet RG Rom Gummi vind i sejlene: - Vi håber at kunne åbne en afdeling i USA

Vestjylland

Søren V. Jensen vælger vækst på vestjysk: - Vi har ikke glemt, hvordan det var i 2008

Annonce