Annonce
Landbrug og fødevarer

Lars er autodidakt og har op mod 15 restauranter på sin kundeliste: - Det meste arbejde sker ved håndkraft

Lars Benko leverer økologiske grøntsager og deltager i en middags-event på restaurant Fru Larsen. Foto: Annelene Petersen
Lars Benko er manden bag Morgendagens Grøntsager, som efterhånden leverer økologiske råvarer til en række restauranter. Nu skal han også stå for grøntsagerne til en særlig gourmet-middag hos Fru Larsen i Laurbjerg.
Annonce
Annonce
Job og arbejdsliv

Lisbeth vil mane skrøner om kvinder og tech til jorden

Erhverv

En mail fra Clever gav elbil-ejerne et chok: Derfor lugter konkurrenterne blod

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Industri og produktion

Danmarks første rørledning til brint skal give vigtige erfaringer til Power-to-X-systemer

Erhverv

Fra Sønderborg til Singapore: Allans pakke-succes går verden rundt og giver bragende overskud

Industri og produktion

Ditte, Simon og Emma river dit tøj i stykker: Deres idé er så genial, at de vandt en kvart million

Job og arbejdsliv

Diversitet og inklusion er en nødvendighed for alle innovative virksomheder: Udviklingen forandrer lederens rolle

Østjylland

Verdos største træpillelast nogensinde har netop lagt til land: Lastbiler kører i pendulfart med varme til danskernes pillefyr

Landbrug og fødevarer

Ægtepar var ved at smide håndklædet i ringen - men de satsede alt og blev Danmarks største

Annonce