Annonce
Østjylland

Løvens Hule for mode- og livsstils-branchen vender tilbage i nyt format

Der bliver flere gengangere i dommerpanelet, når Fashion Growth vender tilbage som Lifestyle Growth til efteråret. Arkivfoto: Flemming Krogh
Efter mere end et års pause vender Fashion Growth, mode- og livstilsbranchens svar på Løvens Hule, nu tilbage i et nyt format. Denne gang vil konkurrencen under navnet Lifestyle Growth blive afholdt af to omgange. Først i København, hvor fokus særligt vil være på nystartede iværksættere, og siden i Aarhus med fokus på små og mellemstore virksomheder.

Aarhus: Nervøsitet. Spænding. Glædesudbrud. Følelserne sad på ydersiden af tøjet, da Fashion Growth i 2019 blev afholdt på Aarhus Teater, hvor seks fremadstormende mode- og livstilsvirksomheder fik til opgave at overbevise ni kendte og branchekendte investorer om, at deres virksomhed var det bedste bud på en fornuftig og fremadrettet investering.

Dengang løb modeskaber Tobias Birk Nielsen med førstepladsen, mens modevirksomheden Labfresh kunne gå hjem med andenpladsen. Og efter mere end et års pause er der nu igen mulighed for som iværksætter, lille eller mellemstor virksomhed at få investorer og mentorer ombord gennem arrangementet, der nu under navnet Lifestyle Growth vil løbe af stablen over to omgange i løbet af efteråret. Et valg, der er truffet, for at kunne give plads endnu mere målrettet vejledning og sparring til de mode- og livstilsvirksomheder, der ønsker at deltage.

Som tidligere år foregår arrangementet som et samarbejde mellem Danske Bank og Headstart Fashion House, der er en afdeling af den erhvervsdrivende fond Lifestyle & Design Cluster.

Annonce

Hjælp til strategien

Det første arrangement bliver holdt i København torsdag den 14. oktober. Her er det iværksættervirksomhederne, der får mulighed for at pitche deres koncept og vinde et mentorforløb, foran et panel bestående af blandt andre Christian Stadil, ejer af Thornico-koncernen, og Jens Poulsen, koncernchef for DK Company i Ikast, samt Frederikke Schmidt, der står bag skobrandet Roccamore. Her er både presse og publikum inviteret med.

Det næste arrangement er i Aarhus torsdag den 25. november. Her er det så de små og mellemstore virksomheders tur til at dyste om muligheden for hjælp til de mere strategiske udfordringer fra panelet, der udover Christian Stadil og Jens Poulsen vil tælle blandt andre Helle Ancker Bjerre, der er direktør i designvirksomheden Ambiente, samt Carsten Dan Madsen, der er administrerende direktør og medejer af børnemøbelproducenten Flexa. Her er presse og publikum ikke velkommen for at sikre fortrolighed og større åbenhed fra deltagerne, lyder det.

Der er i øvrigt stadig mulighed for at melde sig til eventet, som man kan læse mere om på Lifestyle & Design Clusters hjemmeside.

Annonce
Annonce
Østjylland

Dansk firstmover på genbrug af plast i opråb: Genanvend nu i stedet for at brænde plastik af

Annonce
Fyn

Podcast: Da Tokes datter måtte genoplives, gav han sig til at hjælpe andre

Annonce
Østjylland

Arkitektfirma skiftede navn for at komme mere i øjenhøjde med kunderne: Nu er de nomineret til pris

Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Droner bruges mere og mere til transport: Om ti år er de lige så almindelige som biler

Erhverv

Reick Møbler kørte fint forbi coronaen

Erhverv

Klumme: Er din direktør lønnen værd? Hvad med 155.000 kroner om dagen?

Erhverv

Klumme: 60 mio. kr. til digitalisering af SMV’er - Sådan får du del i puljerne

Erhverv

Klumme: Efter coronaen - Afviklingen af moms- og A-skattelån

Fyn

Sagde prestigejobbet op uden at vide, hvad der skulle ske: Nu er prisbelønnet journalist årets iværksætter på Nordfyn

Annonce