Annonce
Fyn

IværksætterOdense-prisen: Vinderchecken vokser

I 2019 blev Proxima Centauri kåret som årets iværksætter i Odense. Nu er det tid til at indstille årets kandidater. Vinderen bliver kåret mandag 16. november. Foto: Odense Kommune
Det er stadig muligt at indstille kandidater til IværksætterOdense-prisen, som uddeles 16. november.
Annonce

Odense: Interessen for at hylde årets iværksætter i Odense vokser, og det samme gør præmiechecken. 17 sponsorer har meldt sig, og IværksætterOdense-prisens førstepræmie er nu oppe på 40.000 kroner, mens der er henholdsvis 15.000 og 10.000 kroner til nummer to og tre.

De første kandidater har meldt sig til konkurrencen, men har du ikke allerede fundet de gode argumenter og videokameraet frem, er det ikke for sent. Tilmeldingen er åben indtil 30. september, og foruden tilmeldingsskemaet skal kandidaterne indsende en to minutter lang video om deres virksomhed.

Prisen gives til en iværksætter, der både har fået en god idé og har sat alt ind på at udvikle og drive sin egen virksomhed. Virksomheden skal være etableret i Odense, stiftet efter 1. januar 2018, og mindst én af indehaverne skal arbejde på fuld tid i virksomheden.

Når indstillingsperioden udløber, træder juryen sammen og vælger fem nominerede, der alle bliver portrætteret i Erhverv+ og Ugeavisen Odense, og som skal kunne afse fem minutter til at pitche foran dommerkomitéen.

Oprindeligt skulle vinderen være kåret som afslutning på den globale iværksætteruge, men da den dato har vist sig at falde sammen med Days of Impacts nationale event på Christiansborg, kommer IværksætterOdense-prisen i stedet til at markere startskuddet på den nationale iværksætteruge.

Vinderen bliver derfor kåret mandag 16. november, hvor de fem finalister først skal pitche foran dommerkomitéen, inden vinderen senere på dagen kåres. I første omgang handler det dog om at indstille kandidater, og det kan du gøre ved at udfylde indstillingsskemaet og en indsende en video.

Du kan læse mere om konkurrencen og finde indstillingsskemaet på www.odense.dk/erhverv/iværksætter.

Foruden hæderen og præmiechecken bliver årets iværksætter i Odense også belønnet med en Fablewood-figur.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Camillas allergivenlige sæber og rengøringsmidler hitter i Asien: Nu sætter finansiering fra Vækstfonden yderligere skub i salget

Annonce