Annoncørbetalt indhold

Hvordan finder man den bedste elpris til sin virksomhed?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

For mange virksomhedsejere er det en udfordring at finde den bedste elpris. Der er mange forskellige faktorer, der spiller ind, og det kan være svært at overskue dem alle. Derfor finder du her en guide, som giver dig et overblik over de ting, du skal have in mente, når du skal finde den bedste elpris til din virksomhed.

Find de bedste priser på el til erhverv online

Annonce

Der er mange fordele ved at finde de bedste priser på el til erhverv online.

For det første så slipper man for at skulle bruge tid og energi på at ringe rundt til forskellige el-selskaber, hvor man skal forklare sin virksomheds størrelse og behov.

Dernæst kan det være svært at overskue de forskellige priser og vilkår, der findes på markedet, især hvis man ikke har kendskab til el-branchen. På denne måde kan du hurtigt og nemt sammenligne de forskellige elpriser erhverv, vilkår og betingelser, så du kan finde det selskab, der passer bedst til netop din virksomheds behov.

Endelig er der ofte gode rabatter at hente, hvis man indgår en aftale om el til erhverv online. Således kan du spare både tid og penge ved at finde de bedste priser på el til erhverv online.

Hvem leverer el til erhverv i Danmark?

Der er mange elleverandører i Danmark, og det kan være svært at finde ud af, hvem der leverer el til erhverv. Derfor finder du her en liste over nogle af de mest populære elleverandører i Danmark:

  1. SEAS-NVE: SEAS-NVE er en af de største elleverandører i Danmark, og leverer el til både privatpersoner og erhverv. De har et bredt udvalg af forskellige elprodukter, og kan derfor tilpasse sig enhver virksomheds behov.
  2. Energinet: Energinet leverer også både el og gas til private huse samt erhverv. Deres produkter spænder lige fra grøn strøm til faste priser på el og gas.
  3. DONG Energy: DONG Energy er en anden stor aktør på markedet for levering af el til erhverv. Deres produkter omfatter bl.a. grøn strøm, faste priser på el og gas samt fleksible aftaler med virksomhederne.
  4. Ørsted: Ørsted (tidligere Dong Energy) leverer ligeledes både grøn strøm, faste priser på el, samt fleksible aftaler med virksomhederne, alt efter hvilket behov den enkelte virksomhed har.

6 tips til at spare penge på elregningen som erhverv

  1. Sluk altid for apparater, der ikke er i brug. 
  2. Undgå at bruge for meget el på opvarmning. 
  3. Brug energisparepærer i stedet for almindelige pærer. 
  4. Lad være med at tænde for alle lys på samme tid. 
  5. Brug en el-sparer til at styre dine apparater og belysning. 
  6. Gå over til LED-belysning, hvis du endnu ikke har gjort det.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.