Annoncørbetalt indhold

Hvordan får man mest ud af madbudgettet

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Hver eneste måned bruger vi tusindvis af kroner på mad, hvilket resulterer i færre penge til fornøjelser og alt muligt andet. Når det gælder mad, så er der faktisk rigtig mange muligheder for at sparre penge, hvilket resulterer i et større beløb til fornøjelser, opsparinger og løbende investeringer. I denne artikel vil vi give dig nogle tips og tricks til hvordan du kan få mest ud af pengene.


Den lille besparelse hver måned

Rigtige mange danskere bruger omtrent 2.000-3.000 kr. hver måned på mad i dagligvare, restauranter og lignende. For nogle mennesker virker det som et stort beløb, mens andre vil synes det er et normalt til lille beløb når det gælder mad.

Hvis du spiller dine kort rigtigt og køber mere bevidst ind, så kan du sagtens spare op til 500-700 kr. månedligt, hvilket er tilsvarende en årlig besparelse på 6.000 kr. til 8.400 kr. Det månedlige beløb man sparer, betyder ikke så meget, men hvis man går det gang for gang hver eneste måned, så kan du i sidste ende spare dig op til en hygge ferie i sommerhus eller evt. et andet land i Europa.

Alternativt kan du også bruge pengene på lidt ekstra luksus som måltidskasser hos Kokkens Hverdagsmad eller andre fornøjelser som du vil værdsætte. Udover dette kan du selvfølgelig også vælge at investere dine penge i aktier, bolig eller afbetale lidt ekstra af på et SU-lån, boliglån eller andet lån.


Hvordan sparer jeg penge på madbudgettet

Den største synder er oftest de små impulskøb som hober sig op igen og igen. Dette kommer ofte i små snacks eller søde drikkevare som sodavand, chips, slik eller lignende. Det bedste du kan gøre, er at undgå disse så meget som muligt, så du ikke bliver fristet og kommer til at købe varen.

Her er en helt konkret metode du kan anvende for at undgå alt for mange impulskøb: Hvis du ser noget du gerne vil have, så må du kun købe denne vare 2 indkøbsture efter første gang du fik lyst til at købe varen. På den måde køber du kun ting du virkelig gerne vil have og undgår de hurtige impulser efter chokolade og sodavand efter en lang arbejdsdag.


Planlæg dine indkøb efter aktuelle tilbud

På diverse apps og hjemmesider kan du finde en masse tilbud hos de forskellige dagligvarebutikker rundt i landet. Ved at undersøge alle disse på forhånd, så kan du til din fordel handle ind efter hvor det er gode tilbud. Hvis du fx spiser en masse æg, så ville det give mening at købe æg ind i større mængder, hvis de er på tilbud den ene uge.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.