Annoncørbetalt indhold

Hvordan bioethanol-pejse fungerer

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Bioethanol er en af de mest brugte brændstoffer til pejse i Danmark. Det er et miljøvenligt alternativ til andre brændstoffer, og så er det utroligt nemt at bruge. Man skal ikke tænke på nogen installationer eller andet, for det eneste man skal bruge er bioethanol og en flaske med en dyse. Når man fylder flasken med bioethanol, så husk at fylde den kun halvt op, da det kan give problemer med forbrændingen. Sørg derfor altid for at have en flaske med halv bioethanol og halv luft i nærheden af pejsen. Find bioethanol-pejse på biopejs-shop.dk.

Hvilke fordele har bioethanol-pejse?

Annonce

Bioethanol-pejse har mange fordele, og det er derfor de bliver mere og mere populære. For det første så er bioethanol-pejse meget nemme at have med at gøre, da man ikke skal have fat i nogen form for installation eller andet. Det betyder samtidig også, at bioethanol-pejse er meget mobile, hvilket er en stor fordel hvis man gerne vil have pejsen med på farten. Yderligere så er bioethanol-pejse også miljøvenlige, da de ikke udleder nogen former for giftige dampe eller andet - altså kan man sagtens have dem kørende indendørs uden at skulle ventilere grundigt bagefter. Endelig så findes der et utal af forskellige designs af bioethanol-pejse, hvilket betyder at der helt sikkert er en model der passer lige til ens behov og ønsker.

Hvor meget bioethanol skal man bruge til pejsen?

Det er meget forskelligt hvor meget bioethanol man skal bruge til sin pejs. Det afhænger blandt andet af, hvor stor en pejs man har, og hvor lang tid man ønsker at have ilden i. Derudover er det også forskelligt fra mærke til mærke, hvor meget der skal bruges af bioethanol. Pejsen har ofte en vejledning med, der specificerer den anbefalede mængde, så man kan få den optimale ydelse fra pejsen.

Hvorfor er bioethanol bedre end almindelig brændstof?

Bioethanol er et brændstof, der er lavet af plantemateriale. Det kan eksempelvis være majs, hvede eller sukkerrør. Bioethanol har flere fordele i forhold til almindelig benzin og diesel. For det første er bioethanol CO2-neutralt, da det kun udleder den mængde CO2, som planten selv har optaget, mens den voksede. Det betyder, at når man bruger bioethanol, så udleder man ikke mere CO2 end hvis man havde ladet være. For det andet er bioethanol en fornyelig ressource, da den kan dyrkes igen og igen - i modsætning til olie, som jo snart vil løbe tør. Endelig er bioethanol også mere miljøvenligt end almindelig benzin og diesel på grund af de mindre skadelige emissioner.

Mange pejse kører i dag på bioethanol, da det er et miljøvenligt og praktisk alternativ til de klassiske ildsteder.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.