Annoncørbetalt indhold

Hvad er en industristøvsuger?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Vi ved alle hvor effektiv og bekvemmelig en støvsuger er. Den gør det muligt at opsamle en masse snavs uden at man skal yde den store fysiske indsats. Skal du arbejde med en støvsuger professionelt i forbindelse med erhverv er en almindelig husholdningsstøvsuger dog ikke være tilstrækkelig, og derfor kan industristøvsugeren være et emne.


Annonce

En industristøvsuger er en støvsuger, som oftest er større og kraftigere end en almindelig støvsuger . Robusthed og driftsikkerhed tager her et stort skridt frem, for at sørge for at ingen støvsugningspgave er uoverkommelig. Derudover kan industristøvsugere være i stand til at opsuge materialer som almindelige støvsugere ikke vil kunne klare.


Disse egenskaber varierer dog også fra maskine til maskine, og derfor skal du gøre op med dig selv hvad dine behov er.

Skal du fx. støvsuge store eller små arealer? Almindelig snavs eller grovere materialer som fx. træspåner? Vil en støjende maskine være et problem, eller har det ikke den store betydning for dig?


Industristøvsuger til rengøringsselskab

Driver eller arbejder du for fx. et rengøringsfirma, vil driftsikkerhed være maskinens mest central egenskab. Derudover skal støvsugeren helst være mobil og ergonomisk, så du frit kan bevæge dig rundt mellem og under arbejdsopgaver uden den mindste form for anstrengelse.

Ved rengøring af kontorbygninger og lignende har du næppe behov for absolut effekt, og derfor vil du med fordel kunne vælge en af de billiger og mere støjsvage maskiner.


Perfekt til værksted og byggeplads

Planlægger du derimod at anskaffe en industristøvsuger til brug i værksted eller på en byggeplads, er det nogle helt andre maskiner du skal kigge på. Det kræver nemlig en betydelig sugeeffekt og beholdervolumen, for at klare de grove og potentielt farlige partikler.

Derfor er det også vigtigt at du sikre at maskinen har et passende filter, så du er sikker på at alt det sundhedsfarlige støv fjernes 100%.


Luftgennemstrømning i industristøvsuger

Effekten på industristøvsugere bestemmer den mulige sugeevne, og ligger hovedsageligt mellem 500-1500 watt. Der findes dog også en kraftigere maskiner en sugeevne på helt op til 3600 watt, til dig der kommer ud for de mest omfattende arbejdsopgaver. Effekten vil dog ikke være til den store nytte, hvis du ikke også har en tilstrækkelig beholder/pose.

Beholdervolumen på maskinerne varierer helt fra 5 liter og op til 75 liter, hvor en større beholder vil gøre dig i stand til at arbejde uafbrudt over længere tidsintervaller.

Maskinens evne til at transportere støvet ned i beholderen fra selve mundstykket, er heller ikke uden betydning og kaldes luftgennemstrømning. Kort sagt, jo større luftgennemstrømning, jo bedre er maskinens evne til at få støvet fragtet fra mundstykket og ned i posen/beholderen.


Med en Kärcher industristøvsuger er du godt på vej

Tyske Kärcher er førende på markedet og har det bredeste udvalg, så du vil uden tvivl kunne finde en Kärcher industristøvsuger der passer til dine behov.

Erhverv en industristøvsuger i dag og gør rengøring til en leg!

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.