Annonce
Fyn

Hentede 2,7 millioner i Løvens Hule: Iværksættere tilbage i nyt tv-program - og følelserne får frit spil

Jesper Laursen (tv) og Brian Dennis Jensen er onsdag aften tilbage på tv-skærmen. Arkivfoto: Michael Bager
Coronakrisen og succesfuld deltagelse i programmet "Løvens Hule" væltede virksomheden Decofarver omkuld. Nyt tv-program går helt tæt på de to iværksættere.

Ringe/Odense: Det er otte måneder siden, at Jesper Laursen og Brian Dennis Jensen tonede frem på tv-skærmen i den bedste sendetid i programmet "Løvens Hule".

Her hentede de to indehavere af webshoppen Decofarver én af de største investeringer i programmets historie (2,7 millioner kroner), og det gjorde både virksomheden og de to midtfynboer verdensberømte i Danmark.

Onsdag aften kan man så komme helt tæt på de to og virksomheden i tv-programmet "Løvens Hule - velkommen til virkeligheden", som sendes på DR klokken 20.30.

Annonce

- Det er en opfølgning på, hvordan det er gået med investeringerne. Det er en opfølgning på, hvordan det er gået under coronapandemien og frem til nu, hvor vi får set den anden siden af coronaens virkninger. For vi fik rygende travlt, mens andre var ved at gå konkurs, siger Jesper Laursen.

Det har vært megafedt. Men hårdt sagt har vi ikke haft tid til at nyde det. Det var først, da jeg havde to ugers sommerferie, at det gik op for mig, hvad der var sket, for i starten af året skulle vi bare hænge i.

Jesper Laursen, medindehaver af Decofarver

I seks måneder har et tv-hold fulgt de to, og kameraet er med på arbejdet og med helt ind i privatlivet, når børnene bliver kede af det og græder, da far må tilbage på arbejdet om aftenen.

- Det skulle man lige vænne sig til, for det kom samtidig med, at vi blev meget presset, siger Jesper Laursen.

Det var ikke kun tv-omtalen, der fik efterspørgslen på malingen fra Decofarver til at eksplodere - og overskriften på programmet er "Kan man drukne i egen succes"?

- Byggemarkeder og farvehandlere blev tvangsnedlukket på grund af corona, så vi var jo stort set de eneste, der solgte maling. Så vi blev væltet omkuld, og vi var presset. Det er det, som man får at se i programmet, for der er ikke pakket noget ind. Sådanne følelser kan man bare ikke skjule, lyder det ærligt fra Jesper Laursen, som i en periode måtte sande, at det langt fra var muligt at overholde de lovede leveringstider på maling.

Fra tank til domicil

Midt i travlheden var det nødvendigt at finde en nye og meget større lokaler end lageret på Gørtlervej i Ringe. Det blev i Tietgenbyen i Odense, hvor virksomheden nu råder over 800 kvadratmeter lager og 600 kvadratmeter kontor i det nye domicil.

- Det har vært megafedt. Men hårdt sagt har vi ikke haft tid til at nyde det. Det var først, da jeg havde to ugers sommerferie, at det gik op for mig, hvad der var sket, for i starten af året skulle vi bare hænge i, forklarer Jesper Laursen.

De to barndomsvenner startede virksomheden på hobbybasis på en nedlagt tankstation på Odensevej i Ringe. I dag er der 30 ansatte - for knap et år siden var der otte, og det vidner om den eksplosive udvikling, firmaet har oplevet.

- Det er blevet noget helt andet. Vi har kundeservice til klokken 21, og vi pakker i toholds-skifte, og det har krævet noget ekstra mandskab. Vi joker lidt med, at vi har rodet rundt i 2. division og nu er havnet i Superligaen. Vi har taget et kæmpe spring frem, og derfor er vi et helt andet sted, hvor vi som sådan ikke er en del af den daglige drift mere, siger Jesper Laursen, som i dag har ansvaret for salg og marketing.

Brian Dennis Jensen har det overordnede ansvar for den daglige drift.

- Det er også en ny hverdag, for vi har været vant til at have fingrene med i det hele. Det kunne vi bare ikke længere, for så ville vi brænde sammen, og det får man også at se i programmet, lyder det fra Jesper Laursen.

Programmet kan også ses på DRTV.

Annonce
Annonce
Østjylland

Dansk firstmover på genbrug af plast i opråb: Genanvend nu i stedet for at brænde plastik af

Annonce
Fyn

Podcast: Da Tokes datter måtte genoplives, gav han sig til at hjælpe andre

Annonce
Østjylland

Arkitektfirma skiftede navn for at komme mere i øjenhøjde med kunderne: Nu er de nomineret til pris

Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Droner bruges mere og mere til transport: Om ti år er de lige så almindelige som biler

Erhverv

Reick Møbler kørte fint forbi coronaen

Erhverv

Klumme: Er din direktør lønnen værd? Hvad med 155.000 kroner om dagen?

Erhverv

Klumme: 60 mio. kr. til digitalisering af SMV’er - Sådan får du del i puljerne

Erhverv

Klumme: Efter coronaen - Afviklingen af moms- og A-skattelån

Vestjylland

Se billeder: Velbesøgte messer for transport og entreprenørmaskiner

Annonce