Annonce
Fyn

Hellere satse end at kede sig: Øldepot udvider med nyt lager

Claus Bredning får "en masse skøre idéer", og dem prøver han af. Hele tiden.- Jeg er nok mere iværksætter, end jeg er direktør. Jeg hader at sidde stille i en kontorstol, fortæller han. Foto: Christian Nordholt
Humle-Depotet ApS har fået lager i Karlslunde, og det er en satsning, erkender ejer og direktør Claus Bredning. - Jeg vil hellere afprøve en masse idéer end bare sidde på en kontorstol og være direktør, siger han.
Annonce

ASSENS: Humle-Depotet ApS har fået et nyt lager fra 1. oktober i Karlslunde på Sjælland, og direktør og ejer Claus Bredning vil godt indrømme, at det er lidt af en satsning.

- Det er en satsning, for der er ingen, som siger, at vi kan komme ind på markedet, og at vi kan gøre det bedre end dem, som allerede er der, siger han.

- Der er mange ølhandlere i det område, men der er også mange flere kunder. Og de kunder, vi har haft indtil videre i det område, har været meget glade for den service, vi yder. Det er service, vi skal leve på derovre. Det er jeg ikke i tvivl om.

Claus Bredning vil hellere tage chancen end at tage det sikre valg.

- Jeg er nok mere iværksætter, end jeg er direktør. Jeg hader at sidde stille i en kontorstol, fortæller han.

- Jeg får nogle skøre idéer, som vi skal føre ud i livet, og nogle gange går det godt, og andre gange gør det ikke. Men jeg ville ikke være foruden. Så ville jeg hellere ansætte en direktør og ud at køre bil.

Humle-Depotet har kørt på Sjælland i et par år, hvor de har kørt med en bil et par dage om ugen, men med det nye lager bliver det fem dage om ugen med tre til fire biler.

Humle-Depotet har lavet en aftale med bryggeriet Braunstein om at levere til alle deres kunder i Københavnsområdet. Det samarbejde er så småt startet op og bliver sat i gang 100 procent fra 1. november.

Jeg får nogle skøre idéer, som vi skal føre ud i livet, og nogle gange går det godt, og andre gange gør det ikke. Men jeg ville ikke være foruden. Så ville jeg hellere ansætte en direktør og ud at køre bil.

Claus Bredning, direktør og ejer, Humle-Depotet ApS

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce