Annoncørbetalt indhold

Har du symptomer på stress, du bør reagere på?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Hvis bare alle havde en topkirurgs evne til at være rolig uden at være ligeglad, ville vi nok ikke leve i en verden med stresssygemeldinger. Nå, men det gør vi desværre. Har du ikke selv prøvet at være ved at gå op i limningen af stress, kender du nok nogle kolleger, som har. Stress kan føre til forhøjet blodtryk, der kan øge risikoen for blodpropper og hjerte-kar-sygdomme. Hvad kan du lige gøre her?


Annonce

Stress på arbejdet kan have mange årsager

Der er ikke nogen mirakelkur mod stress, der har sit ophav i ens arbejde. Nogle steder er det fx ting som det fysiske arbejdsmiljø, noget skal ændres ved for at gøre en medarbejder mindre stresset. Og andre steder eller hos andre medarbejdere samme sted kan det være, at stressen har sit ophav i det psykiske arbejdsmiljø – hvor at årsagen fx kan være mobning eller en mellemleders detaljestyring.


Du kan i hvert fald gøre noget for dit eget helbred

Hvor du som medarbejder, teamleder osv. har begrænset indflydelse på de rammer, der giver stress på din arbejdsplads, har du i det mindste stor indflydelse på én ansats helbred: Dit eget. Du kan ikke bare sådan lige trylle dig ud af kronisk stress eller programmere din hjerne til ikke at finde bestemte situationer eller en bestemt adfærd stressende mere. Men du kan reagere på symptomer på stress.


Hold øje med kroppen med en blodtryksmåler

Fx kan du holde øje med dit blodtryk med en blodtryksmåler. For at du for alvor kan få en indsigt i, hvordan det står til med din krop, skal du måle dit blodtryk over længere tid. Har du gennem en lang periode udvist et forhøjet blodtryk, burde du tage fat i en læge. Ligeledes kan du bruge et apparat til at måle, om en igangværende behandling har den ønskede effekt, hvad blodtrykssænkning angår.


Kan du nyde dit otium efter et hårdt arbejdsliv?

Du skulle helst stadigvæk have et godt helbred, når du engang går på pension, for ellers har du for alvor spildt dit liv, hvis du bare har haft en typisk arbejdsmoral om at arbejde for at få råd til en sjov fritid og et meningsfyldt otium. Hvis du konsekvent får målinger af dit blodtryk smidt i hovedet, hvor dit blodtryk ligger højt (fx over 140/90), bør du reagere på dem nu for ikke at være syg som gammel.

Skaf derfor en blodtryksmåler, som gemmer data for flere målinger over lang tid.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.