Annonce
Østjylland

Startupfirma indgår samarbejde med Randers Regnskov og Destination Himmerland

Stifter af GoVisit, Jesper Overgaard, har blandt andet samarbejde med Mønsted Kalkgruber i Viborg, som han her ses ved. Arkivfoto: Morten Pedersen
Det går fremad for GoVisit, der siden juni har arbejdet hårdt på at forbedre sin turisme-app og udvide kundekredsen.
Annonce

Viborg: Lige for tiden har 40-årige Jesper Overgaard svært ved at få armene ned af begejstring.

Siden han i juni fortalte Erhverv+ om sine kvaler ved at satse alt på en turismeapp midt i en corona-pandemi, der i flere måneder lukkede store dele af turismesektoren ned, er vinden vendt og flere samarbejdspartnere landet for den nystartede iværksættervirksomhed GoVisit, der har som mål at forbedre dialogen mellem turismeaktører og turister i det danske sommerland.

Og ikke kun flere samarbejdspartnere er kommet til. Det er også antallet af brugere på platformen, der i løbet af de seneste tre måneder er vokset fra omkring 4200 aktive brugere i juni til lige omkring 14.000 aktive brugere i september.

- Så der er kommet 10.000 brugere til over sommeren alene. Det er helt vildt, fortæller han.

Annonce

Fokus på forbedring

Det voksende antal af brugere skyldes særligt, at GoVisits app denne sommer har haft sin ilddåb på omkring 25 campingpladser landet over. En ilddåb, der også har betydet justeringer i appen efterfølgende.

Blandt andet er appen blevet rettet til, så campingpladserne nu kan planlægge deres arrangementer for den kommende sæson direkte i GoVisits app, der ovenikøbet kan sende data videre til campingpladsernes hjemmesider, så campingpladsejerne kun behøver at taste informationen ind et sted. Et udviklingsarbejde, der har kostet penge nu og her, men som Jesper Overgaard ser som en nødvendig investering.


Jeg er virkelig glad for, at de har givet mig en chance. Randers Regnskov har jo omkring 300.000 gæster om året, så det betyder rigtigt meget for mig at få mit brand nævnt i sammenhæng med dem. Så det er jeg rigtig stolt over.

Jesper Overgaard, stifter af GoVisit


- Jeg indgik en aftale med en ny campingplads i sidste uge. Men jeg har faktisk ikke brugt særligt meget tid på at få nye samarbejdspartnere ind over sommeren, da jeg har anset det for vigtigere at snakke med dem, der allerede er i gang, så jeg kan få tilpasses produktet til deres behov, så de også vil være med næste år, forklarer Jesper Overgaard, direktør og stifter af firmaet GoVisit.

Alligevel er det dog lykkedes iværksætteren at finde flere nye samarbejdspartnere hen over sommeren. Og særligt to af de kommende projekter forventer han sig meget af.

Annonce

Kurven går opad

Det ene er et samarbejde med Randers Regnskov, der er på top 10-listen over Danmarks mest besøgte dyreattraktioner og akvarier, og som til oktober planlægger at rulle GoVisit-appen ud til deres kunder.

- Jeg er virkelig glad for, at de har givet mig en chance. Randers Regnskov har jo omkring 300.000 gæster om året, så det betyder rigtigt meget for mig at få mit brand nævnt i sammenhæng med dem. Så det er jeg rigtig stolt over, fortæller Jesper Overgaard.

Det andet er et kommende samarbejde med Destination Himmerland. Et samarbejde, der vil blive præsenteret på turistforeningens såkaldte kick-off dag torsdag 17. september, og som betyder, at GoVisits platform og app for fremtiden vil være en del af pakken, som Destination Himmerland tilbyder de turismeaktører, der ønsker at få deres aktiviteter præsenteret på turistforeningens hjemmeside og infoskærme rundt om i Himmerland.

- På den måde behøver vi ikke konkurrere om de samme kunder, men kan i stedet samarbejde om at lande nye kunder i området. Så det giver rigtig god mening. Og det betyder også, at jeg ikke skal bruge omkring 10 timer om dagen på landevejen for at lande de samme kunder, som de allerede har, forklarer Jesper Overgaard, der også er i dialog med flere andre mulige samarbejdspartnere.

Selvom GoVisit i øjeblikket oplever fremgang, er der dog endnu ikke tale om en overskudsforretning.

- Men kurven er bestemt opadgående, og så længe den er det, er det fint, understreger Jesper Overgaard.

GoVisit har blandt andet indgået nyt samarbejde med Randers Regnskov og Destination Himmerland. Arkivfoto: Morten Pedersen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce