Annoncørbetalt indhold

Gode gaveideer til studenten

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Når de glade dage og studentertiden er på vej, og man kender en, der bliver student, så skal man også lige have fundet på en rigtig god og fin gave, som man kan give til den nye student. Det er en helt særlig tid, og det kræver altså også en helt særlig gave. Og faktisk behøver det ikke engang at være så svært at finde en, der er god - også selvom man ikke kender studenten alt for godt.

Der er nemlig mange gaver, der egner sig rigtig godt til et studentergilde, og nogle af disse gaver kommer der inspiration til herunder.

Annonce

Et fint smykke

Hvis man skal til et studentergilde hos en person, som normalt går med smykker, er et smykke faktisk en rigtig fin gaveide - og det kan jo være alt fra et par øreringe til et ur. Det, der er fint ved at give smykker, er, at folk har det med også at knytte lidt værdi til de smykker de modtager ved bestemte lejligheder. Så hvis studenten modtager smykker til sit studentergilde, vil disse smykker også helt naturligt blive forbundet med studentertiden. Så der er mange gode grunde til at vælge det som gaver. Og heldigvis er der mange fine smykker at vælge imellem, så der skal nok være et til enhver type student.

En god bog

En anden klassiker som gave til studentergildet er en bog. Man går trods alt en tid i møde, hvor man som ungt menneske selv skal til at finde ud af, hvad man vil og hvem man egentlig er, og derfor kan det også være godt med nogle vise ord på vejen - eksempelvis fra en bog. Det kan enten være en rigtig ungdomsklassiker eller bare en bog, der på en eller anden måde kan give noget læring om livet. Den type læring man ikke nødvendigvis får fra skolen.

Oplevelsesgaven

Det sidste bud på en gave er også en rigtig god en af slagsen - det er nemlig oplevelsesgaven. Den nye student er efter nogle lange år på gymnasiet endelig kommet til et punkt, hvor man står på egne ben og skal have en masse spændende og unikke oplevelser. Og her er det altså fint at blive hjulpet lidt på vej af et oplevelsesgavekort, så man i hvert fald ikke går ned på gode oplevelser i starten af sit sabbatår. Og en oplevelse kan jo være alt fra en middag for to til en tur i luftballon

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.