Annonce
Erhverv

Erhvervshus sikrer ny viden til Gamle Mursten: - Det er afgørende, at der er nogen, der kender EU-puljerne

Claus Juul Nielsen er direktør i Svendborgfirmaet Gamle Mursten, der upcycler mursten fra nedrevne bygninger, så de igen kan bruges som byggemateriale. Foto: Katrine Becher Damkjær
Byggefimaet Gamle Mursten, der ligger i udkanten af Svendborg, har især fundet vejledningen om europæiske fondsmidler værdifuldt i samarbejdet med det regionale erhvervshus.

SVENDBORG: Det sydfynske firma Gamle Mursten har indgået et samarbejde med Erhvervshus Fyn i forbindelse med fondsansøgninger på det europæiske plan, hvor nye direktiver kan gøre det svært for små virksomheder at danne sig et godt overblik over, hvad der er muligt.

Samarbejdet med erhvervshusene har virkelig båret frugt for firmaet.

- Det gør, at vi har fået et kendskab til, hvordan procedurerne er omkring de her puljer, understreger direktør Claus Juul Nielsen.

Annonce

Direktøren uddyber, hvor vigtigt det er at have en stærk samarbejdspartner i form af Erhvervshus Fyn, som kan give kyndig vejledning i forhold til at søge midler til at bygge virksomheden op.

- Det er afgørende, at der er nogen, der kender EU-puljerne, fordi de forandrer sig hele tiden, siger han.


Det har været en del af vores strategi at søge fonde og udvikle teknologi, marked og mennesker, og der har erhvervshuset været en god sparringspartner.

Claus Juul Nielsen, direktør, Gamle Mursten


Gamle Mursten har benyttet sig af erhvervshusenes og de tidligere væksthuses vejledning lige siden etableringen af virksomheden for 18 år siden.

- Det har været en del af vores strategi at søge fonde og udvikle teknologi, marked og mennesker, og der har erhvervshuset været en god sparringspartner, understreger direktøren.

Erhvervshusene blev skabt i forbindelse med en omlægning af de tidligere væksthuse i 2019. Igennem omlægningen er det blevet mere overskueligt for den enkelte virksomhed at søge om hjælp, da man hører til et bestemt geografisk område.

Annonce
Annonce
Randers

Kabinefabrik kræver ikke, at medarbejdere viser coronapas, men alternativet er krav om mundbind

Annonce
Østjylland For abonnenter

Holch Povlsen og prins Joachim taber penge i Horsens-selskab: Omsætningen dykkede efter Wedells exit

Annonce
Erhverv

Lizette Risgaard: De Konservatives finanslov er gift for vores samfund

Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Erhvervsredaktøren: Nu trækker vi lod om den grønne omstilling

Fyn

Kendt erhvervsmand lod drømmejobbet i efterretningstjenesten ligge for at blive iværksætter: Jeg stræber altid efter at gøre tingene lidt bedre

Erhverv For abonnenter

Frygtet svinesygdom rykker nærmere og nærmere Danmark: Rigtig mange bønder er her ikke i morgen, hvis den krydser grænsen

Vestjylland

Offshore-møller har givet RG Rom Gummi vind i sejlene: - Vi håber at kunne åbne en afdeling i USA

Vestjylland

Søren V. Jensen vælger vækst på vestjysk: - Vi har ikke glemt, hvordan det var i 2008

Østjylland

Stærkere sammen: Konkurrerende firmaer hjælper hinanden med rottebekæmpelsen landet over

Annonce