Annonce
Vestjylland

Fra soveværelse til 560 kvadratmeter nyt domicil: Lokal sommerhusudlejer har taget Vejlby Klit med storm

Jesper Nielsen og kollegerne hos Feriepartner Vejlby Klit har på få år opbygget en forretning med udlejning af 275 sommerhuse i lokalområdet. Pressefoto
Feriepartner Vejlby Klit er på få år blevet en populær udlejer af lokale sommerhuse ved hjælp af tre ting: Service, service og service.

VEJLBY KLIT: 275 ejere af sommerhuse i Vejlby Klit og Gjellerodde kan glæde sig til et nyt tilbud fra deres udlejningsbureau Feriepartner Vejlby Klit: Snart åbner et nyt serviceværksted, som de kan benytte sig af, helt gratis.

- Vi har indkøbt professionelt værktøj fra Makita med alt, hvad du skal bruge for eksempelvis at bygge en terrasse: Boremaskine, rundsav, skruemaskine og så videre. Og skal du hente træ fra byggemarkedet, kan du låne en trailer af os, fortæller Jesper Nielsen, indehaver af Feriepartner Vejlby Klit.

Ud over værktøjet vil der også være et bredt sortiment af haveredskaber, og i servicerummet vil der desuden være adgang til vaskemaskine og tørretumbler i industriudgaven med en kapacitet på 20 kilo, så man kan vaske og tørre dyner uden at skulle bruge hele dagen på det. Den service bliver også gratis.

Annonce

- Det er ren og skær service. Flere af ejerne bor i Herning, Silkeborg eller Vejle, og det er da ærgerligt, hvis man kører hjemmefra og opdager, at man har glemt noget værktøj, eller at man skal køre hele vejen med en trailer med haveredskaber, forklarer Jesper Nielsen.

Adgang til værktøj og vaskemaskiner er strengt taget ikke en ny service-opfindelse for sommerhusudlejere. Men Jesper Nielsen har en meget vigtig pointe:

- Vi er de første her i Vejlby Klit, som kan tilbyde den service til de sommerhusejere, der udlejer gennem os, siger han og kigger ud ad vinduerne, over mod to konkurrerende udlejningsbureauers kontorer lige ved siden af.

Kender lokalområdet

Ud over begrebet ”service”, så er ”lokal” et ord, som går igen og igen i samtalen. Og Jesper Nielsen er omtrent så lokalt forankret, som man kan blive.

- Mine forældre drev købmandsforretningen lige her ved siden af os gennem 30 år, så det var derovre - fra et soveværelse i deres hus bag forretningen – at jeg begyndte med at leje de første sommerhuse ud i 2012, fortæller han.

Siden er det gået svimlende hurtigt: Nu er de syv ansatte på kontoret og cirka 100 tilknyttede rengøringsassistenter. Og bureauet er for længe siden vokset ud af soveværelset.

- Vi går og venter på de sidste møbler, som er i restordre, men ellers har vi lige taget vores nye domicil i brug. Og det er så her i den ene ende af bygningen, at vi har indrettet det nye serviceværksted, siger Jesper Nielsen og viser rundt i de 560 kvadratmeter, som tidligere husede en lille svømmehal og et cafeteria.


Det betyder meget for både udlejerne og feriegæsterne, at vi er de jordnære, lokale medarbejdere, som kender området.

Jesper Nielsen, indehaver af Feriepartner Vejlby Klit


- Det betyder meget for både udlejerne og feriegæsterne, at vi er de jordnære, lokale medarbejdere, som kender området. Vi ved, at når der bliver gravet udenfor, så er det, fordi der er fiber-internet på vej, og har der været storm i området, så kan ejeren ringe til os - også efter klokken 16 - og få hjælp, hvis vi skal se til sommerhuset. Og så er det i øvrigt mig, de får fat i, og ikke bare et callcenter i en by langt væk, siger Jesper Nielsen, som stadig bor privat i området.

Annonce

Har overtaget bureau

Et af de seneste tiltag for Feriepartner Vejlby Klit er overtagelsen af Odden Feriehusudlejning i Gjellerodde, som udlejer 80 sommerhuse.

- Ejerne var ved at afvikle bureauet, men ønskede samtidig, at det skulle blive på lokale hænder. Det betyder også noget for mig, så jeg er glad for, at vi kunne overtage det og sikre en fortsat god service til både ejere og gæster, siger Jesper Nielsen.

Sommerhusejerne i Gjellerodde vil ligesom i Vejlby Klit få adgang til værktøj, haveredskaber og vaskemaskine. Det ville vi gerne have vist et billede af, men på grund af det aktuelle byggeboom er en del af værktøjet i restordre, så der går formentlig en måneds tid endnu, inden lyden af snurrende boremaskiner breder sig i sommerlandet.

Annonce
Annonce
Erhverv

Vindmølle-vokseværk i Munkebo: Lorc er gået fra nul til 25 megawatt på syv år - og er klar til at bygge endnu større

Annonce
Erhverv For abonnenter

Kro må afvise gæster og lukke tre af ugens dage: Kokke og tjenere er ikke vendt tilbage efter genåbningen

Annonce
Sydjylland For abonnenter

Eventyret på Industrisvinget: Fra lys idé til succesfuld forretning

Annonce
Forsiden netop nu
Sydjylland For abonnenter

Brødre har ramt en guldåre i roboteventyr: Markrobot giver kæmpe vækst hos sydjysk virksomhed

Erhverv

Aarhus-firma hyrer flere medarbejdere: Computerspil sælger for 365 millioner før det er udgivet

Erhverv For abonnenter

285 mand var sendt hjem, alligevel satte fynsk fabrik rekord i overskud

Erhverv

Sunde kunder hjælper Danske Bank til større milliardoverskud

Erhverv For abonnenter

Dansk erhvervsliv mister sine enhjørninger til udlandet

Erhverv For abonnenter

Lastbilchaufføren Lasse er møgtræt af ulovligt parkerede campingvogne på motorvejs-rastepladser: Er blevet svinet til, når han har påpeget problemet

Annonce