Annoncørbetalt indhold

Fornyelse af dit hjem

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Nogle gange trænger hjemmet til fornyelse. Hvad end det er en renovering af gamle møbler, eller helt nye møbler der lander i hjemmet, kan det skabe en helt anden stemning i hjemmet. 

Det er forskelligt fra person til person, hvilke præferencer man har til at forny sit hjem. For nogle står det klart, at det kræver nye møbler, da man bor i et moderne hjem med de nyeste trends. Andre ser derimod sjæl, historie og hygge i at anvende genbrug eller gamle arvestykker i sin indretning.

Annonce


Stilen i hjemmet 

Når du rammer en mur i din indretning i hjemmet, og du føler, at der skal ske noget nyt i hjemmet, kan du trække på din personlige stil. I stedet for at gå ud og impulskøbe nyt til hjemmet, er vejen frem måske i højere grad at være bevidst om din stil og dit hjem.

Du kan spørge dig selv om, hvilke ønsker du har til boligen, og hvilke nye egenskaber du ønsker at bringe indenfor i hjemmet.


Skab det moderne hjem med de nye trends

Indretter du dig moderne i dit hjem, og fylder de nye trends ofte en stor del af indretningen, finder du sandsynligvis vejen forbi den lokale interiørbutik.

Når du træder indenfor i en interiørbutik, bliver du ved første øjekast mødt med det nyeste indenfor boligindretning. Du kan hurtigt føle dig inspireret til at fylde vognen med nyt interiør, der vil pryde hjemmet.

Du kan også få øjnene op for det flotte og finurlige brugskunst, som pynter i mange hjem. Der er det mere traditionelle og tidsløse brugskunst, men du kan også finde pynt, der afspejler din personlighed og stil på allerfineste vis.


Find personlige fund i genbrug

Er dit hjem mere præget af et personligt udtryk, hvor det stilrene er sat på pause til fordel for mere personlige fund, så kan en tur i genbrug eller en tur på et loppemarked være vejen frem for dig.

Gå på opdagelse og tænk kreativt i din søgning. Ved første øjekast kan dit fund måske være svært at indtænke i din indretning, men hvis du tænker kreativt, kan du nemt skabe fornyelse i hjemmet med en tur i genbrug.


Forny dine gamle møbler 

Du kan med fordel skabe nyt liv til gamle møbler. Har du et gammelt møbel, kan du nemt skabe et andet udtryk eller give det nyt liv med en omgang maling. Til formålet kan du med fordel anvende Anne Sloan kalkmaling til møbler, der fungerer smukt på møbler uden slibning og forarbejde. Malingen er let at bruge, tørre hurtigt og giver et flot resultat.


Går du derimod med tanken om, at en omgang maling ikke er nok, og ønsker du ompolstring af stole, kan du med fordel kontakte Din Møbelpolstrer, der med sin mange års erfaring er yderst dygtig til at give møbler et nyt liv. Processen er mere omfattende end den lyder, og Din Møbelpolstrer tilbyder sin ekspertise til at hjælpe dig på vej med en fornyet hjem.


Din Møbelpolstrer står til rådighed med professionel rådgivning, for at opnå den helt optimale løsning til dine behov. Kontakt Din Møbelpolstrer i dag og få opfyldt dine ønsker.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.