Annonce
Business Live 19

Erhverv+ inviterer til Business Live'19: Tre eftermiddage med Helle Thorning-Schmidt

Du kan møde tidligere statsminister Helle Thorning-Schmidt i enten Bredsten, Odense eller Aarhus, når Erhverv+ i november inviterer til Business Live'19.
En tidligere, en nuværende og en kommende investor fra DRs iværksætterprogram Løvens hule er blandt hovedpersonerne, når Erhverv+ stiller skarpt på karriere og ledelse 11. november i Bredsted, 12. november i Odense og 14. november i Aarhus.

EVENT: Tre eftermiddage i november i henholdsvis Bredsten, Odense og Aarhus fordyber vi os i karriere og ledelse, når Erhverv+ inviterer til Business Live '19.

Foredragsholder og kropssprogsekspert Jesper Bergstrøm og tidligere statsminister Helle Thorning-Schmidt er med i alle tre byer, hvor de holder hver sit oplæg om henholdsvis hvordan man bruger sit kropssprog optimalt, og om en karriere der har nydt godt af mantraet "hvad man ikke dør af".

I Bredsten - nærmere bestemt Vingstedcentret - mandag 11. november byder vi derudover velkommen til medstifter af webshop-succesen Coolshop Jacob Risgaard. Udover Coolshop, som er nordens førende stormagasin på nettet, er han medejer af Streetman, CoolRunner og otte andre selskaber.

Jacob Risgaard vil fortælle, hvordan han har skabt succes ved at tænke ud af boksen trods modgang såvel forretningsmæssigt som privat. Og så er Jacob Risgaard i øvrigt udpeget som afløseren for Christian Stadil i den kommende sæson af Løvens hule på DR.

På Tietgenskolen i Odense kan publikum tirsdag 12. november møde den tidligere iværksætter, investor i Løvens hule og nuværende folketingsmedlem for Venstre, Tommy Ahlers. Han vil komme med bud på, hvordan etablerede virksomheder kan skabe nye succeser.

Og i Aarhus - på Savværket i Højbjerg - vil Freeway-direktør Mia Wagner torsdag 14. november fortælle, hvordan hun som målrettet, struktureret og dedikeret karrierekvinde gik benhårdt efter sine mål og levede livet efter den masterplan, hun havde lagt. Den holdt bare ikke helt, og masterplanen blev skiftet ud med en ny.

Mia Wagner vil også komme omkring det at tage ordentlige livsværdier med på arbejdspladsen og fortælle, hvordan kulturkløfter elimineres. Forretningskvinden fra Viborg er i øvrigt også kendt fra Løvens hule, hvor hun i den seneste sæson debuterede som afløser for Ilse Jacobsen.

Der er tilmelding til alle tre arrangementer via nembillet.dk

Business Live'19

Erhverv+ inviterer til Business Live'19 i tre byer i det jysk fynske:

Business Live'19 med Helle Thorning-Schmidt, Jesper Bergstrøm og Jacob Risgaard i Vingsted, Vingsted Skovvej 2, 7182 Bredsten mandag 11. november kl. 14.00. Tilmeld her.

Business Live'19 med Helle Thorning-Schmidt, Jesper Bergstrøm og Tommy Ahlers på TietgenSkolen, Elmelundsvej 10, 5200 Odense V tirsdag 12. november kl. 15.15. Tilmeld her.

Business Live'19 med Helle Thorning-Schmidt, Jesper Bergstrøm og Mia Wagner på Savværket, Søren Nymarksvej 8A, 8270 Højbjerg. Tilmeld her.

forside

Falck fyrer 300 ansatte i Danmark

Forsiden netop nu