Annonce
INSPIRATIONSPRISEN

Erhverv+ deler tre inspirationspriser ud for anden gang

Vinderen af Inspirationsprisen 2020 på Fyn blev Ali Cevik fra HR-On i Odense. Foto: Hung Tien Vu
EY Entrepreneur Of The Year Inspirationsprisen har fundet tre nye modtagere. Prisen går til ledere, der har en særlig betydning for erhvervslivet lokalt eller regionalt, efter indstillinger fra læserne af Erhverv+.

INSPIRATIONSPRISEN: Gennem de seneste måneder har Erhverv+ efterlyst erhvervsledere, som gør sig fortjent til at modtage EY Entrepreneur Of The Year Inspirationsprisen 2021 på Fyn, i Midtjylland samt Syd- og Sønderjylland.

Det har vi gjort både her i spalterne, i vores ugentlige nyhedsbreve og på erhvervplus.dk, og vi er nu færdige med at votere blandt de indkomne forslag. Tak til alle, der har indstillet en kandidat til årets priser.

Det er Erhverv+, som står for uddelingen af Inspirationsprisen, mens selve overrækkelsen sker i forbindelse med regionskåringerne ved EY Entrepreneur Of The Year, som finder sted netop i disse dage rundt i landet.

Annonce

Gør en forskel for andre

Inspirationsprisen går til en erhvervsleder i regionen, der viser væsentligt engagement eller har en særlig betydning for erhvervslivet lokalt eller regionalt.

Det kan være en af vækstskaber-konkurrencens deltagere, men det kan også være andre erhvervsledere, der i kraft af initiativer, aktiviteter og en vedholdende indsats gør en forskel for andre i området.

Peter Skou, formand for Business Vejle, blev overrasket på sit kontor i virksomheden R2 Group, da han fik overrakt Inspirationsprisen i Syd- og Sønderjylland. Sådan foregik det i 2020. Denne gang er der udsigt til en fysisk overrækkelse ved regionskåringerne i vækstskaber-konkurrencen EY Entrepreneur Of The Year. Foto: Morten Pape

Erhverv+ delte Inspirationsprisen ud for første gang i 2020, hvor det ikke kunne lade sig gøre ved et fysisk event.

Annonce

De tog prisen i 2020

Dengang gik Inspirationsprisen på Fyn til Ali Cevik, stifter og administrerende direktør i tech-virksomheden HR-On i Odense, for at bryde mønstre og sætte mangfoldigheden i aktivt spil, for at skabe værdi for andre end sig selv og ikke mindst for at inspirere andre til at gøre det samme.

I Syd- og Sønderjylland vandt Peter Skou, formand for Business Vejle og initiativtager til taskforcen Forza Vejle med hensigt om at hjælpe byens erhvervs-, handels- og kulturliv godt igennem og ud på den anden side af coronakrisen.

EY Entrepreneur Of The Year Inspirationsprisen 2020 uddelt af Erhverv+ gik til Rema-direktør Henrik Burkal i Region Midtjylland. Foto: Morten Pape

Endelig tog Henrik Burkal, administrerende direktør i Rema 1000 Danmark gennem 15 år, titlen i Midtjylland for en decentral og stærkt værdidrevet ledelsesstil samt som frontløber i kampen mod madspild i dansk dagligvarehandel.

Annonce
Annonce
Vestjylland For abonnenter

Kronprinsen og fodboldstjernerne går i tøj fra Ringkøbing: Frederik og Casper sælger eksklusive jakker til de kendte

Annonce
Erhverv

Klumme: Familieoverdragelse af fast ejendom kan fremover ske efter en +/-20%-regel

Annonce
Erhverv

Klumme: Højt afkast til lav risiko - undervurderer du også din tidshorisont?

Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Juryen måtte skride til afstemning for at finde en vinder: Cane-Line er Fyns bedste til vækst

Erhverv

Klumme: Ønskelisten til den danske investorkultur

INSPIRATIONSPRISEN

Torben Larsen viser vejen i kampen mod mangel på arbejdskraft: Derfor fortjener han Inspirationsprisen

Østjylland

Ny bog guider: Sådan undgår du, at din klimatale bliver tom snak

INSPIRATIONSPRISEN

Jesper Refning modtager Inspirationsprisen på Fyn: Han tror på mennesket og sætte kollegerne fri til at lede selv

Erhverv

Fynsk cannabisfabrik bryder lydmuren - Lægemiddelstyrelsen godkender første danske produkt

Annonce