Annonce
Vestjylland

Entrepreneur Of The Year: Nordjylland spejler national tendens

I 2017 vandt Aalborg Energi Technik EY Entrepreneur Of The Year i Nordjylland, som i EY-regi også tæller kommunerne Lemvig, Struer og Skive, og repræsenterede regionen ved landsfinalen i Forum. Foto: Asger Ladefoged/Scanpix
Der er to repræsentanter færre fra Nordjylland i kampen om at blive årets EY Entrepreneur Of The Year sammenlignet med sidste år. Også på landsplan er der tale om en opbremsning målt på vækstvirksomheder.

NORDJYLLAND: Der er stort set status quo i Nordjylland, hvad angår antallet af vækstskabende virksomheder, der klarer kravene til at være med i EY Entrepreneur Of The Year.

209 nord- og vestjyske virksomheder er med denne gang mod 211 året før. Kommunerne Lemvig, Struer og Skive tæller med i regionens tal, selv om de på det politiske landkort hører til Region Midtjylland.

Generelt af Nordjylland haft en støt fremgang af vækstvirksomheder gennem de seneste år, mens udviklingen i år læner sig op af den landsdækkende tendens.

- Nordjylland holder niveauet og har omtrent samme antal vækstvirksomheder som sidste år. Ja, vi ser en opbremsning, men fastholder også et niveau, som afspejler, at der fortsat er gang i væksten, siger Allan Terp, Partner i EY og ansvarlig for region Nordjylland i EY Entrepreneur Of The Year.

Han fortsætter:

- Bag tallene gemmer sig blandt andet virksomheder inden for entreprise og byggeri - og også en del underleverandører til industrien, ofte nichevirksomheder. Jeg krydser fingre for, at vi kunne have en dansk vinder i blandt dem i år.

Sidste år blev Bila A/S kåret som vinder af EY Entrepreneur Of The Year i Region Nordjylland. Året før var det Aalborg Energie Technik.

Den eneste nordjyske landsvinder af EY Entrepreneur Of The Year er Nørresundby-virksomheden Desmi fra 2011. Årets repræsentant fra Nordjylland bliver fundet ved den regionale kåring mandag 4. november 2019

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce