Annonce
Vestjylland

En nummer fem med ost eller en varevogn på prøve? Bilforhandler indfører takeaway for erhvervskunder

Bojsen Biler tilbyder nu takeaway for erhvervskunder. Så kommer konsulenten ud til firmaet med en prøvebil og tilbyder gennemgang af bilparken. Foto: Thomas Maxe
Corona besværliggør åbent hus-arrangementer, så nu tilbyder Bojsen Biler at levere en prøvebil ude hos erhvervskunderne.
Annonce

HOLSTEBRO: Var det noget med en ”nummer fem med ekstra ost” – og så måske en Peugeot Expert-kassevogn på prøve i et par dage?

Okay, pizzaen kan de måske ikke levere, men Bojsen Biler har lanceret et nyt ”takeaway”-koncept, målrettet erhvervskunder.

Ideen er ikke så skør, som den måske lyder, forklarer erhvervskonsulent Carsten Sebbelin Bloch, Bojsen Biler i Holstebro:

- I stedet for, at erhvervskunderne kommer ind til os for at prøve en varebil, så tilbyder vi at komme ud til virksomheden. Vi tager meget gerne en ny varebil med, som man kan låne på prøve i nogle dage, og så vil vi samtidig gerne se på mulighederne for at få bedre styr på drift og vedligehold af bilparken.

Uanset, om man har en, to eller 20 biler, så viser det sig ofte, at der kan være penge at spare, når man får kigget bilerne efter.

- Især i de mindre og mellemstore virksomheder ser vi ofte, at bilparken vokser hen ad vejen. Der er travlt, og man skal bruge en bil mere. Og så én mere. Andre gange kører man meget længe i gamle biler – måske også for længe.

- Hvis en varebil er mere end 10 år gammel, kan ejerafgiften være dobbelt så høj som på en ny bil. Brændstofforbruget er også meget mindre i en ny bil, og der kan også være mange reparationer på gamle biler, så det kan ofte betale sig at skifte en gammel varebil. Og det behøver ikke kræve en stor investering her og nu, hvis man for eksempel vælger leasing, siger Carsten Sebbelin Bloch.

Annonce

Kører ubevidst fransk

Bojsen Biler er autoriseret forhandler af Citroën og Peugeot. Og jo, erhvervskonsulenten kender godt mange af vittighederne om franske biler.

Men der er altså sket temmelig meget, siden Citroën 2CV, hvis nogen skulle være i tvivl. Og den franske PSA-koncern leverer i dag temmelig mange biler til både tyske og japanske bilmærker, så mange kører måske endda fransk bil, uden at tænke over det.


Vi kan tale længe om biler, men det vigtige er, at du får muligheden for at prøve bilen. Det er her, du bliver overbevist.

Carsten Sebbelin Bloch, som gerne vil bringe lånebiler ud til erhvervskunder


- Man får rigtig meget udstyr for pengene hos Citroën og Peugeot sammenlignet med varebiler i samme prisklasse. Tendensen er, at erhvervsbilerne efterhånden har næsten samme indretning i førerkabinen som personbiler, og komfortniveauet er fuldt ud på højde med personbilerne. Det betyder meget, når man sidder mange timer i bilen, forklarer Carsten Sebbelin Bloch og viser, hvordan midtersædet i en af de nye varebiler kan klappes sammen og trylles om til et smart arbejdsbord for en bærbar pc.

Vi kan tale længe om biler, men det vigtige er, at du får muligheden for at prøve bilen. Det er her, du bliver overbevist.

Både privat- og erhvervsbilister i Danmark er ekstremt loyale over for det bilmærke, de kører i. En undersøgelse foretaget af Voxmeter viste i 2018, at blandt dem, der kører i de mest solgte bilmærker, er 70-85 procent indstillet på, at de vil købe en bil af samme mærke næste gang.

Annonce

Skifter sjældent bilmærke

For bilsælgere gælder det altså om at være temmelig vaks ved havelågen, hvis man skal have nogen til at åbne øjnene for at prøve et nyt bilmærke. Og det er da også ideen bag Bojsen Bilers ”takeaway”-service.

- Vi kan tale længe om biler, men det vigtige er, at du får muligheden for at prøve bilen. Det er her, du bliver overbevist. Men det er desværre vanskeligt for os at afvikle kundearrangementer i de her corona-tider. Der har heller ikke været så mange sponsorarrangementer, som der plejer at være – og derfor har vi valgt at prøve noget nyt ved at tilbyde at komme ud til virksomheden med en lånebil, siger Carsten Sebbelin Bloch.

Bojsen Biler A/S

  • Bojsen Biler sælger person- og varebiler fra afdelinger i Holstebro, Viborg, Lemvig og Hobro. Der er cirka 75 ansatte i koncernen.
  • Foruden den officielle forhandling af Citroën, Peugeot og DS har forhandleren også lidt over 100 brugte person- og varebiler af forskellige mærker til salg.
  • Forhandleren hjælper også med indretning og dekorering af varevogne. Der er også mulighed for at tilkøbe ekstra sikring af varerum til beskyttelse mod de mange værktøjstyverier.
  • Læs mere på www.bojsenbiler.dk.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Østjylland

En god showcase i en svær tid: Samarbejde har fået flere akademikere i job

Annonce